Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bizim grup T-Shirt lerimizi giyelim artik ;)

bence önde bisikletforum logosu (birleşik ve mümkünse .com olmalı çünkü gören insanlar ahaa bisiklet forum isimli dükkan varmış nerde acaba diyebilirler) arkadada isimler uygun. tam tersi ters algılanıp ters giymişlik hissi kazandırabilir :)

• Beğen
Tepkiler: Tugfox ve acumur
Scudo
evet bisikletforum.com olarak duzeltilicektir,:)
bunlar demo oldugu icin cok takmayin kafaniza yazilari.

nickler olmicak bununla ilgili aciklamayi onceki sayfalarda yapmistim, birde ben bunlari gun icinde islerden arta kalan zamanlarda yapmaya calistigimi hatirlatirim...

simdi topluma ayak uydurmaya calisiyorum ama, herkez baska fikir veriyor ve ne yapmaliyim bilmiyorum.
biraz yoruldum acikcasi.
yarin en son yapabileceklerimi yollamaya calisicam ondan sonra son bi yorum yapar herkez, duruma gorede kararlastiririz...
yada kim neyi begendiyse ona baski icin orjinal boyutunu yollarim, bizim bastirdiklarimizin disinda ozel olarak bastirir kendisine.

@msconfig

Bu tasarım işlerinde herkesin bir fikir sunması çok güzel, yalnız; iyi ve etkili bir tasarım aynı zamanda teknik bilgi de gerektirir ki (Denge, renk seçimi ve uyumu, yazı karakteri uyumu, tasarımın hedefi vs...) sen bu konulardan anlıyorsun bence.Yani demem o ki ne kadar çok fikir olursa olsun: bence son kararı az önce saydığım kıstasları dikkate alarak kendin ver. Şimdiden kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: msconfig
Mükemmel..
Ben bir kaç tane istiyorum.

• Beğen
Fiyat en son ne olur? :) :) :)

• Beğen
@msconfig

Fiyatlara tasarım maliyetleri de eklensin. Emeğe saygı...

@bikergrrl

bikem bencede bu ama son yaptiklarimi herkez begendi saolsunlar :)
siz seninle ozel olarak bunlardan yaptiririz hehe :)

@msconfig

ben de ben de:) her tasarimdan istiyorum:D

arkadaslar ben bunlar siradan bi t-shirt olarak bastirmak istemiyorum
termal iclik yada ona benzer bisey olmasini istiyorum sonucta yuruyus yapmicaz bisiklete binicez, dayanikli ve kullanisli olsun diyorum
o yuzden o tarz baski yapabilecek birkac tanidik var onlarla iletisim icindeyim:)
haberleri vericem

bu arada tugberk sana yok :D sadece bikem ve ben :D sizler begenmediniz ilk basta tekerli olanini hehe :D

ehheheeh aslanim prom :D yapalim valla, hepisine baktim, en son tasarim supperr olmus, ama ben yuvarlanan dev tekerlegimi, ya da dev aynakolumu isterim :D hem siyah hem beyaz isterim :D V yaka isterim :D isterim de isterim yani :D :D :D

Normal T-shirt gibi yapsak da herzaman giysek olmaz mı?

Ya da en azından bir kısmı termal içliksiz olsa. Her yerde giyebiliriz.

Geri