Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bizim grup T-Shirt lerimizi giyelim artik ;)

Scudo
@MersiLee

o zaman lütfen bırakın da uzmanı olan kişiler yapsın,insanlar bu işlere yıllarını veriyor,birilerinin yaptığı şeyi düzeltip değiştirip yapmakla bu işler olmuyor.

eleştirebilirsiniz elbet,ancak bu konunun eleştirisi kapandı,tasarımlar yapıldı,siparişler verilecek,kapanmış konuyu en önemlisi kötü birşekilde eleştirmenin yakışı kalmıyor,daha yapıcı,sonuca yönelik eleştiriler yapabilirdiniz,yeri ve zamanı geçmeden.

Mustafa bi arkadaşım daha istiyor bu harika t shirtlerden tabi gec kalmadıysa..

Nick: dolphin
Bahadır meşe

@semrta

Ben anlamadım neyi tartışıyoruz. Sadece fikrimi belirttiğim bir konuda neden eleştiriliyorum.

Kimsenin alıp tasarımınıda değiştirmedim, sadece fikrimi görselleştirdim ve örnek olarakta arkadaşımızın yaptıklarını kullandım.

@MersiLee

konusunda uzmanlaştığınız başlıkta anlaştık sanırım ;) :)

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
@emsey229

kardes nick olayinda geciktiniz galiba, tasarimlari mail attim bi firmaya eger henus baski olayina gecmedilerse yarin degistirip yeni ismide eklerim,
sansi varsa arkadasinin okdir :)

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
konunun başlangıcından bu yana gelişimini izledim son yarım saattir... sanırım başlangıçta yaşanan talep görmeme sorunu "bizim grup" ifadesinden kaynaklanıyor.böyle bir t-shirt ben de edinmek isterdim, ancak "bizim grup" yazdığı için şimdiye kadar konuyu incelememiştim, konuyu ancak şimdi baştan sona inceledim.. tasarımları çok beğendim. emeği geçenlerin eline fikrine sağlık :) bu arada eğer olurda yeniden talep toplama sözkonusu olur ise haberlerşirsek sevinirim.ben de isterim :)

talep artırımı konusunda tavsiye (bu sipariş için değilse bile gelecekte muhtemel siparişler için); benim imzamdaki "Foruma Fotoğraf Ekleme Rehberi İçin Tıklayınız... (yenilendi)" gibi bir not ve link ile foruma yazdığınız her mesajınızda insanları haberdar edebilirsiniz.

katilim arttikca t-shirtlerin maliyetide ucuzluyacaktir
o yuzden nekadar cok kisi okadar ucuz t-shirt.
tasarimda degisiklik olmicak daha oncede konustuk tartistik guzelce :)

bilginize...

@msconfig

bu durumda bunun anlamı:

"Tasarım bu'dur:

http://img252.imageshack.us/img252/1234/frontexamplesx1.jpg

http://img445.imageshack.us/img445/250/backexamplezd8.jpg

ve talepler kabul edilir" mi? umarım doğru anlamışımdır..uyku saati malum :)

hepinize,

teşekkürler,
thank you,
danke schöne,
merci beaucoup,
gracias,
grazie,

Katılmak için geç değil inşallah. Ben de istiyorum. Şu anki tasarım (beyaz üstüne) çok hoşuma gitti.

XXL istiyorum ama ben ;)

arkadaslar isteyeblirsiniz tabiki kimse gec kalmis diil,
sadece gordugunuz tasarimi bastiricaz.
baskici firma eger baskiya baslamadiysa sonradan eklenen arkadaslarida ekleyebilirim isim olarak.
insallah baslamamistirlar ve eklerim guzel olur :)
sonucta t-shirt un on tarafinda herkeze uygun bi tasarim var diye dusunuyorum :)

birde unuttugum birsey var.
herkez bedenlerini yazarsa sevinirim, eksik birseyler var diyordum buymus megerse :)

tamam liste başlatalım. Herkes bu listeyi kendi mesajına kopyalayıp altına adını yazsın.

1-Tayfur XXL

Geri