Benim yöntemim ;
tekerleği sıktıktan sonra adaptör vidalarını gevşeltiyoruz ve fren i sonuna kadar sıkıyorum ve öyle bekliyor ondan sonra adaptör vidalarını sıkıyorum.Sonrada elimizi frenden çekiyoruuz Mis gibi oluyor
Hayırlı olsun. Ben de almaya karar verdim 2 gün önce ancak fabrikada olmadığını söylediler. Mecburen elinde olan bir bayi bulmam lazım
Edit: Sundu bisikleti aradım sordum ellerinde yokmuş sorup tekrar arayacağız dediler. Acaba sizin bildiğiniz başka salcano satan güvenilir bir site varmıdır ? Teşekkürler
Bende disk fren kullanıyorum aynı sorun bendede var mekanik disk frenler tek taraflı baskı uyguladıgı için tutma payı azalıyor biraz sıkılaştırıncada disk fren balatalara sürtüyor bence en iyi çözüm papuç a dönmek ben papuça döndüm şu an çok memnunun
@robius
Aynen bende alacaktım ancak yuılın son 3 ve ilk 3 ayı bisiklet kıtlığı sezonu eski mallar bitsin yeni malları bekle gibi gibi Aslında bir çok güvenilir alışveriş sitesi var ama ben o yolu hiç düşünmedim bile kabaca bi tabirle ellemeden , bisikletin sınamadan onu almam bayilere gelmesini bekleyip en doğru tercihi yapğmaya çalışacağım tabi bunu için şubat-mart a kadar felan beklmemm gerek