Hüseyin Suda:Elman,hayırlı olsun.Her cm'sinde farklılığı yaratmışsın,çok sıradışı bir çalışma olmuş,iyi günlerde keyifle binmeni diliyorum...
hüseyin abi çok teşekkür ederimsenin epic'in de eksik yanı yok
felis911:mükemmel görünüyor kazasız sürüşler
abi teşekkürler ii dileklerin için
Kardeşim öncelikle Allah nazardan saklasın diyerek konuya giriyorum..kadronun düşünülme ve karar verilme aşamasında hep yanında olduğum için çok iyi tanıyorum bisikleti. hayırlı olsun diyorum..Bursada parmakla gösterilecek bisikletlerden biri oldu bence..carbon yapısı, görüntüsü herşeyiyle..sürme fırsatım da oldu sayende böle bişe yok..Allah herkese nasip etsinİyi günlerde hepberaber pedallamak dileğiyle...
Elman selam, valla bi görüp test etmeden yorum yazmıyım diyordum ama biraz daha beklersem sen yine modifiye edersin bişeyleri. hem artık 1 tur falan da alamayız belki
hayırlı olsun yeni kadron kazasız belasız geziler, iyi dereceli yarışlar geçirirsin umarım bisikletinle... bu arada emeğine sağlık çok uğraşıyorsun bisikletle ama değiyor doğrusu. hakkaten süper bişey olmuş... evrim tamamlandı artık heralde değil mi??
avatar da süper hani, nerdeyse arkada şimşekler falan çakacakmış, tam şekil olurdu o zaman...
captain ne yazdın bewalla sana değil bi tur bisikleti bile göstermem şaka şaka.her zmn emrindevalla en son ben evrim geçirecem olacağı o
ii dileklerin için teşekkürler.görüşürüz.