Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

<<<<< black to blue >>>>>

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Elman,hayırlı olsun.Her cm'sinde farklılığı yaratmışsın,çok sıradışı bir çalışma olmuş,iyi günlerde keyifle binmeni diliyorum...

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
Scudo
Hüseyin Suda:Elman,hayırlı olsun.Her cm'sinde farklılığı yaratmışsın,çok sıradışı bir çalışma olmuş,iyi günlerde keyifle binmeni diliyorum...
hüseyin abi çok teşekkür ederim:)senin epic'in de eksik yanı yok ;)

felis911:mükemmel görünüyor kazasız sürüşler
abi teşekkürler ii dileklerin için:)

Kardeşim öncelikle Allah nazardan saklasın diyerek konuya giriyorum..kadronun düşünülme ve karar verilme aşamasında hep yanında olduğum için çok iyi tanıyorum bisikleti. hayırlı olsun diyorum..Bursada parmakla gösterilecek bisikletlerden biri oldu bence..carbon yapısı, görüntüsü herşeyiyle..sürme fırsatım da oldu sayende böle bişe yok..Allah herkese nasip etsin:)İyi günlerde hepberaber pedallamak dileğiyle...

• Beğen
@mehty

ya metin sen kadronun canlısını gördüğünde z yerleri ıslatmıştın hatırlarsan:D
sağol abicim nice uzun yollara hep beraber;)

• Beğen
Tepkiler: ctnglr
kadro cok guzel yaa :D
malzemeler zaten nacizade, hayırlı olsun elman abi, allah kaza bela vermesin =)

Bursa'lı bisikletseverlerin becerileri yüksek. İdris kardeşim de lokomotifi zaten oranın. En güzel bisikletler sizin olsun.

• Beğen
@abdullahabdullah

abdullah çok teşekkür ederim:) aslında bursada ne bisikletler var gizli saklı tutulan.ama neyse sır sırdır;)

Elman selam, valla bi görüp test etmeden yorum yazmıyım diyordum ama biraz daha beklersem sen yine modifiye edersin bişeyleri. hem artık 1 tur falan da alamayız belki ;)

hayırlı olsun yeni kadron kazasız belasız geziler, iyi dereceli yarışlar geçirirsin umarım bisikletinle... bu arada emeğine sağlık çok uğraşıyorsun bisikletle ama değiyor doğrusu. hakkaten süper bişey olmuş... evrim tamamlandı artık heralde değil mi??

avatar da süper hani, nerdeyse arkada şimşekler falan çakacakmış, tam şekil olurdu o zaman...

• Beğen
@Fatih Özgenlik

captain ne yazdın be:)walla sana değil bi tur bisikleti bile göstermem :Dşaka şaka.her zmn emrinde;)valla en son ben evrim geçirecem olacağı o :D
ii dileklerin için teşekkürler.görüşürüz.

Bursa daki son dakikalarımı bu bisikleti toparlarken geçirdim :) Dışarda görme fırsatım olmadı ama resimlerden göründüğü kadarıyla harika :D

Her ne kadar maliyeti yüksek bir bisiklet olsada hobi için insan dünyasını verir dimi :)

11 Ekimde o bisiklete binmeyi düşünüyorum. Hatta düşünmüyorum bincem :D :D

İstanbul dan sevgilerle kardeşim.

• Beğen
Hayırlı olsun Elman. Sen söylemesen başlığı görmeyeceğim. Foruma fazla uğrayamıyorum bu ara.

Maviyi sevdiğimden olsa gerek çok güzel göründü gözüme, maşallah vahşi bişi olmuş bu. ;)

İyi günlerde kullan.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri