Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

<<<<< black to blue >>>>>

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
gerçekten süper bi makina kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı dilerim

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
Scudo
Eline koluna sağlık cazibe ve kalteyi birleştirmişsin darısı benim başıma diyeyim. Allah nazardan saklasın İyi günlerde kullanman dileğiyle...

• Beğen
Çok güzel olmuş Elman. Siyah 771' in de çok güzeldi. Güle güle kullan. Zamanı gelince Maviş' e de bir Büyükada göster bakalım. Bu sene yarıştan önce geçirdiğin kaza için üzülmüştük. Umarım yeni bisikletinle kazasız günler geçirirsin.
Hoşçakal.

• Beğen
ahmett:bu bısıkletlerı gordukten sonra kendı bısıkletımın fotosunu koymaya utandım :D:D:D
abicim önemli değil.sonuçta eninde sonunda daha iisine sahip olacaksın ve elindekinin değerini bil;)

merida:Eline koluna sağlık cazibe ve kalteyi birleştirmişsin darısı benim başıma diyeyim. Allah nazardan saklasın İyi günlerde kullanman dileğiyle...
süleyman çok sağol.darısı senin başına.hayırdır senden hiç ses çıkmıyor.ne alemde senin kız:)

gizer:Çok güzel olmuş Elman. Siyah 771' in de çok güzeldi. Güle güle kullan. Zamanı gelince Maviş' e de bir Büyükada göster bakalım. Bu sene yarıştan önce geçirdiğin kaza için üzülmüştük. Umarım yeni bisikletinle kazasız günler geçirirsin.
Hoşçakal.
üstad çok sağol.dizime her baktığımda o kaza aklıma geliyor:( ama olsun belki bu bi başlangıç(ama kötü bi başlangıc). dewamını getirmeye çalışacağız.kendine ii bak :)

arkadaşlar slm.HYBRİD'e biraz modifiye yapalım dedim ve bi kaç parçasını değiştirdim.şöyleki:
*zincir xt iken (kopmalardan bıktığım için) KMC x9 ile değişti.
*lastikler schwalbe racing ralf idi.çamurda etkisiz kaldığı için michelin xcr mud aldım,taktım..
*ön rotor tektro 160 mm'ydi. frenleme gücünü arttırmak için a2z 185 mm rotor ile değiştirdim.
*tellerde biraz modifiyeye gittim,tellerin üzerine reflektörlü mavi bant sardım ve sonuç gördüğünüz gibi,harika :)
*sele borusu + gidon boğazı + gidonda bulunan tüm yazıları silerek şık ve sade görünüm vermeye çalıştım ve kanımca oldu.

neyse yorumlar sizden gelsin ;)
http://img107.imageshack.us/img107/5973/xcrmud0033333fs6.jpg
fatih (fatih özgenlik) ile zeynilere yaklaşırken.
http://img442.imageshack.us/img442/7820/zeyniler181107024cj6.jpg
zeynilerde bulunan cennet köşesi'nden bisikletlerimizin görüntüsü:)
http://img57.imageshack.us/img57/935/zeyniler181107042xm4.jpg

Çok güzel olmuş elman hayırlı olsun:) lastiklerle ilgili test yazarsın artık;)

• Beğen
hain elman
Erdoğanlardaki son KMC yi uçurmuşsun az farkla kaçırdım :)

hayırlı olsun
Eh idare eder işte :D:D:D

• Beğen
özgüç :harbi canavar makina olmuş,binmeye kıyamam desem yeridir
bazen bende kıyamıyorum.ama tadını da almalı değilmi ??:)

İdris ACAharika olmuş son hali(ilk halide öyleydi)
güle güle parçala
abi parçalamak bana ters bi kelime :)

BuRoM:Çok güzel olmuş elman hayırlı olsun lastiklerle ilgili test yazarsın artık
tşk ederim.lastikleri daha kullanma imkanım olmadı fakat.görüntü itibariyle çok güven veriyo.araziden hemen sonra bilgiyi paylaşırım ;)

mert fr:Bisiklet şahaneydi şimdi ise Dört dörtliük olmuş..Maşşşallah diyelimde nazar deymesin
inşallah abicim inşallah :)

ufukb:Güle güle kullan ejderha gibi...
sağol ufuk dediğim gibi.daha iilerine sahip olmamız dileğiyle.(ama ben daha iisini istemiyorum:D)

ceylanaga:abi çok güzel olmuşş ii günlerde kullan kusra bakma ama sen eski o eskimesin,dedirttin bana:D
hadi len :D korkma ölsemde sana yar etmem halil'e sözüm var :D

Ercan Bayram:hain elman
Erdoğanlardaki son KMC yi uçurmuşsun az farkla kaçırdım

hayırlı olsun
Eh idare eder işte:D:D:D
ya ne alaka ya :D kaderin miş bu ben ne yapayım :D
abi canın sağolsun.sen x9 sl al :D

:) Aferin Elman, abi sözü dinleyip benim dediğim lastikleri almışsın hehe...

Şimdi sen onları bir güzel test et, beğenirsen bana ilet ben de alıyım aynısından :D

Şaka bir yana, güle güle kullan ;)

ooooo elman , hiç haberimiz yok lastiklerden... çamurdan çıkmazsın artık, zaten çıkmıyodun ya neyse...

bu arada ercan'a katılıyorum, son shimano ayakkabıyı da sen almıştın, biz de bakmıştık öylece.. :D

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri