Tolga Özdemir
Gereksiz Üye
- Tepki
- 2.006
- İsim
- Tolga Özdemir
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Ben aeden bluedio HS hurricane diye bir bt kulaklık aldım kulak içi degil ama. Çok memnunum.250 tl civarı , sanki kulağıma ses bombası bağlamışım gibi yüksek ve kaliteli ses veren kulaklık öneriniz var mı ?
Aradığım tek özellik bu. Görüşme performansı vb diğer özellikler gerekli değil.
Taotronics 53 pro diye bi model vardi. Cok ovuluyor internette. Bi bak istersen.
Herkese keyifli forumlar.. Bass ı kuvvetli kablosuz kulaklık öneriniz var mı? Yüksek sesten ziyade, bass lı özelliği yüksek kulaklık arıyorum.. Eğer kablolular kadar performans arama, bulamazsınız derseniz şuan kullandığım ile devam ederim. Yine de önerilerinize açığım..
Ben hiç sevmedim bu modelleri jabra elite 75t kullanıyorum. Kendi mikrofonları ile size dış ortam seslerini verme gibi özelliği var malum baya bir sesi kestikleri için. Fakat bu seferde inanılmaz bir rüzgar sesi veriyor içeri. Bunu kapatmak için kulaklıkta NFC özelliğini açıyorum bu seferde sıfır ses içeri ses girmiyor arkadan araba korna çalsa fren yapsa Allah etmeye mutlu mutlu müzik eşliğinde gideceğiz öbür tarafa sıkıntı yani.JBL LIVE 300 TWS-LE kullanıyorum, muhteşem ötesi..
Herkese keyifli forumlar.. Bass ı kuvvetli kablosuz kulaklık öneriniz var mı? Yüksek sesten ziyade, bass lı özelliği yüksek kulaklık arıyorum.. Eğer kablolular kadar performans arama, bulamazsınız derseniz şuan kullandığım ile devam ederim. Yine de önerilerinize açığım..
275900 dosyayı görüntüle
İnternette Bluetooth hoparlörler var. Bisiklette bunları kullanmak hem daha rahat hemde çevreyi duyma açısından faydalı. Yoksa haklıyken haksız duruma düşmek kaçınılmaz. Arabadan kaçarken düşünce, adam ben uyardım kulaklık vardı sen duymadın ne yapayım gibi abuk cevaplar verebiliyor.
Yüksek ses zaten dinlemem duyabileceğim kadar ama kullanmayı denediğim Jabra elite 75t model kulak içi kulaklıklar kapalı bile olsa kulak tıkacı gibi sesi kesiyor. Hatta bu modelde sesi duymak için ek özellik var kendi mikrofonundan dış sesi içeri veriyor müzik dinlerken yürürken sıkıntı yok ama bisiklette yelken açmış gibi rüzgar sesi veriyor içeri.Aslında ses açık olduğunda bunun da kulaklıktan bir farkı kalmıyor (Ankara Eymir de genellikle koşucu guruplar kullanırlar ve kimseyi duymazlar) . Çevresel sesleri duymuyorsunuz. Kulaklık ya da taşınabilir hoparlör kullanın ses seviyesini dış sesleri duyabileceğiniz oranda tutarsanız çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Gece yarısı müzik açıp arabayla geçen tiplerden bir farkı yok benim için bu şekilde gezenlerin. Bisiklet turlarında birçok arkadaşı uyarmışlığım vardır. Senin müzik zevkin sana, benim müzik zevkim banadır. Çevreye saygısı olan birisi bence bu şekilde müzik dinlememeli.275900 dosyayı görüntüle
İnternette Bluetooth hoparlörler var. Bisiklette bunları kullanmak hem daha rahat hemde çevreyi duyma açısından faydalı. Yoksa haklıyken haksız duruma düşmek kaçınılmaz. Arabadan kaçarken düşünce, adam ben uyardım kulaklık vardı sen duymadın ne yapayım gibi abuk cevaplar verebiliyor.
Gece yarısı zaten bisiklete kimse binmez mesela ben. Ayrıca dediğiniz doğru kimseyi rahatsız etmemek gerek, bu paylaşımı yapan bu foruma üye her arkadaşın bu bilinçte olduğu kanısındayım. Arabayla geçenler gibi bisikletliler elli defa aynı mekanı kızları kesmek için zaten geçmezler. Makul bir ses ile bir yerden 5 saniyede geçmek zaten birini rahatsız edecek değil. Onun yerine kulağıma tıkaç tıkayıp sağımdan bana " sağındayım" diyerek beni geçmek isteyen arkadaşa duymadığım için çarpmak daha mühim. Müzik zevki ise o ayrı o zaten konu dışı ister pank ister pop ister rock dinle.Gece yarısı müzik açıp arabayla geçen tiplerden bir farkı yok benim için bu şekilde gezenlerin. Bisiklet turlarında birçok arkadaşı uyarmışlığım vardır. Senin müzik zevkin sana, benim müzik zevkim banadır. Çevreye saygısı olan birisi bence bu şekilde müzik dinlememeli.
Bak bu güzel Harici hoparlör=Kulalık arası bir yerde süper.Bisiklet kullanırken, yıllardır AfterShokz Bluez 2 kullanırım. Hiç de şikayetim olmadı.