Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bluetooth Kulaklık

Scudo
Taotronics 53 pro diye bi model vardi. Cok ovuluyor internette. Bi bak istersen.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Özdemir
250 tl civarı , sanki kulağıma ses bombası bağlamışım gibi yüksek ve kaliteli ses veren kulaklık öneriniz var mı ?

Aradığım tek özellik bu. Görüşme performansı vb diğer özellikler gerekli değil.
Ben aeden bluedio HS hurricane diye bir bt kulaklık aldım kulak içi degil ama. Çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Özdemir
Taotronics 53 pro diye bi model vardi. Cok ovuluyor internette. Bi bak istersen.

Bu markanın Amazon'a sahte iyi yorum pompalamaktan sebep, Amazon tarafından satışa engellenmesi gibi bir durum var. Çok övülme kısmı sahte olabilir yani.

Herkese keyifli forumlar.. Bass ı kuvvetli kablosuz kulaklık öneriniz var mı? Yüksek sesten ziyade, bass lı özelliği yüksek kulaklık arıyorum.. Eğer kablolular kadar performans arama, bulamazsınız derseniz şuan kullandığım ile devam ederim. Yine de önerilerinize açığım..

Herkese keyifli forumlar.. Bass ı kuvvetli kablosuz kulaklık öneriniz var mı? Yüksek sesten ziyade, bass lı özelliği yüksek kulaklık arıyorum.. Eğer kablolular kadar performans arama, bulamazsınız derseniz şuan kullandığım ile devam ederim. Yine de önerilerinize açığım..

XIAOMI Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Bluetooth
kullanıyorum gayet başarılı ama bass ve ses kalıtesı kabloluyu tutmaz ama soyleyeyım.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
20273571_r1_1000_1000.jpg
İnternette Bluetooth hoparlörler var. Bisiklette bunları kullanmak hem daha rahat hemde çevreyi duyma açısından faydalı. Yoksa haklıyken haksız duruma düşmek kaçınılmaz. Arabadan kaçarken düşünce, adam ben uyardım kulaklık vardı sen duymadın ne yapayım gibi abuk cevaplar verebiliyor.

JBL LIVE 300 TWS-LE kullanıyorum, muhteşem ötesi..

JBL LIVE 300 TWS-LE kullanıyorum, muhteşem ötesi..
Ben hiç sevmedim bu modelleri jabra elite 75t kullanıyorum. Kendi mikrofonları ile size dış ortam seslerini verme gibi özelliği var malum baya bir sesi kestikleri için. Fakat bu seferde inanılmaz bir rüzgar sesi veriyor içeri. Bunu kapatmak için kulaklıkta NFC özelliğini açıyorum bu seferde sıfır ses içeri ses girmiyor arkadan araba korna çalsa fren yapsa Allah etmeye mutlu mutlu müzik eşliğinde gideceğiz öbür tarafa sıkıntı yani.

Kask takarken 1more omthing airfree pods kullanırım baslar ve tizler fena değil ama basları gerçekten hissetmek için sennheiser hd 350bt kullanırım.
WhatsApp Image 2021-10-19 at 11.53.07.jpegWhatsApp Image 2021-10-19 at 11.53.06.jpeg

• Beğen
Bisiklette asla kulaklık takma taraftarı değilim can sağlığı açısından ülkemizde. Aldım 1 saat sonra çıkardım bir daha takmadım.

• Beğen
275900 dosyayı görüntüle
İnternette Bluetooth hoparlörler var. Bisiklette bunları kullanmak hem daha rahat hemde çevreyi duyma açısından faydalı. Yoksa haklıyken haksız duruma düşmek kaçınılmaz. Arabadan kaçarken düşünce, adam ben uyardım kulaklık vardı sen duymadın ne yapayım gibi abuk cevaplar verebiliyor.

Aslında ses açık olduğunda bunun da kulaklıktan bir farkı kalmıyor (Ankara Eymir de genellikle koşucu guruplar kullanırlar ve kimseyi duymazlar) . Çevresel sesleri duymuyorsunuz. Kulaklık ya da taşınabilir hoparlör kullanın ses seviyesini dış sesleri duyabileceğiniz oranda tutarsanız çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Aslında ses açık olduğunda bunun da kulaklıktan bir farkı kalmıyor (Ankara Eymir de genellikle koşucu guruplar kullanırlar ve kimseyi duymazlar) . Çevresel sesleri duymuyorsunuz. Kulaklık ya da taşınabilir hoparlör kullanın ses seviyesini dış sesleri duyabileceğiniz oranda tutarsanız çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Yüksek ses zaten dinlemem duyabileceğim kadar ama kullanmayı denediğim Jabra elite 75t model kulak içi kulaklıklar kapalı bile olsa kulak tıkacı gibi sesi kesiyor. Hatta bu modelde sesi duymak için ek özellik var kendi mikrofonundan dış sesi içeri veriyor müzik dinlerken yürürken sıkıntı yok ama bisiklette yelken açmış gibi rüzgar sesi veriyor içeri.

275900 dosyayı görüntüle
Gece yarısı müzik açıp arabayla geçen tiplerden bir farkı yok benim için bu şekilde gezenlerin. Bisiklet turlarında birçok arkadaşı uyarmışlığım vardır. Senin müzik zevkin sana, benim müzik zevkim banadır. Çevreye saygısı olan birisi bence bu şekilde müzik dinlememeli.

Gece yarısı müzik açıp arabayla geçen tiplerden bir farkı yok benim için bu şekilde gezenlerin. Bisiklet turlarında birçok arkadaşı uyarmışlığım vardır. Senin müzik zevkin sana, benim müzik zevkim banadır. Çevreye saygısı olan birisi bence bu şekilde müzik dinlememeli.
Gece yarısı zaten bisiklete kimse binmez mesela ben. Ayrıca dediğiniz doğru kimseyi rahatsız etmemek gerek, bu paylaşımı yapan bu foruma üye her arkadaşın bu bilinçte olduğu kanısındayım. Arabayla geçenler gibi bisikletliler elli defa aynı mekanı kızları kesmek için zaten geçmezler. Makul bir ses ile bir yerden 5 saniyede geçmek zaten birini rahatsız edecek değil. Onun yerine kulağıma tıkaç tıkayıp sağımdan bana " sağındayım" diyerek beni geçmek isteyen arkadaşa duymadığım için çarpmak daha mühim. Müzik zevki ise o ayrı o zaten konu dışı ister pank ister pop ister rock dinle.

Bisiklet kullanırken, yıllardır AfterShokz Bluez 2 kullanırım. Hiç de şikayetim olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Bisiklet kullanırken, yıllardır AfterShokz Bluez 2 kullanırım. Hiç de şikayetim olmadı.
Bak bu güzel Harici hoparlör=Kulalık arası bir yerde süper.:ssrtcbya::ssrtcbya:

Ben Aftershokz Aeropex kullaniyorum biraz pahali ama iyibir kulaklik muzik ve arama yapilabiliyor, 8 saate kadar kullanabiliyorum, sesi kemikten iletimle veriyor kulak acikta disaridaki sesleri de duyuyorsunuz.
Captureerd.JPG

• İnanılmaz
Tepkiler: mhmtp
Cok garip bir sekilde kulaklik yerine bluetooth hoparlor ile gezmeyi savunanlar var.
Abi kusura bakmayin da apaci misiniz, barzo musunuz siz? Hic mi empati yeteneginiz gelismedi?

Kulakligin tehlikeli oldugunu dusunuyorsaniz kullanmazsiniz olur biter, alternatif olarak kendi dinlemek istediginiz muzigi baskalarina da duyurmadaki amaciniz nedir tam olarak?
Bluetooth hoparlor teroru zaten park, bahce gibi yerlerde cok sik goruluyor bunu bisiklet uzerine tasimak gerekli mi?

Derseniz ki ben illa ki muzik dinlemek istiyorum, podcastsiz duramam ( olabilir, neden olmasin ) ama guvenli de olsun o zaman cevresel sesleri dinleyiciye ileten dunya kadar secenekten birisini tercih etmek herkes icin daha uygun bir secenek degil mi?

Google diye sahane bir site kesfettim, girip yaziyorsunuz oraya neye ihtiyaciniz oldugunu hemen buluyor!

(link).

Geri