Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Bmw Bisiklet

Bu gün İzmir Özgörkey BMW serviste bisikleti deneme imkanı buldum. Ellerinde M kadro yok. Mecburen L kadro denedik. Tabiki benim boy 1,76 ve güdük kaldık bisikletin yanında :)
Önce beyaz bir bisiklet denedim. Vites geçişleri çok sesli idi. Sonra mavi rengi denedim ( renk gerçekten çok güzel ) bu bisikletin vites geçişlerini oldukça güzel buldum.
Düz yolda bisiklet akıyor tamam ama yokuşta süründürür :) Cidden ağır makinaa ve biraz kaba geldi nedense bana bisiklet. Bu ara hanıma BMW almaya gidiyorum diye çıkmıştım evden. 3 defa bir delilik yapma uyarısı aldım :) :)
Sanırım yeni modelini bekleyeceğim.
Benimde dün M bedenini deneme fırsatım oldu, bisiketin üstündeyken harika hissettim ya ağır ama kaliteli olduğunu hissetiriyor, hemde çok rahat sadece selesinin değişmesi gerekiyor. Bugün internet sitesinden sipariş geçmeyi düşünüyorum. Eğimli ve bol yokuşlu bir yerde oturmuyorsanız bu bisiklet ideal bence. 3 üncü bisikletim olacak kendisi :D (1-Salcano City Sport 50 2- Carraro Sportive 225 ve 3-BMW loading...)

Scudo
Benimde dün M bedenini deneme fırsatım oldu, bisiketin üstündeyken harika hissettim ya ağır ama kaliteli olduğunu hissetiriyor, hemde çok rahat sadece selesinin değişmesi gerekiyor. Bugün internet sitesinden sipariş geçmeyi düşünüyorum. Eğimli ve bol yokuşlu bir yerde oturmuyorsanız bu bisiklet ideal bence. 3 üncü bisikletim olacak kendisi :D (1-Salcano City Sport 50 2- Carraro Sportive 225 ve 3-BMW loading...)
Şöyle 10 taksit yapsalar bu akşam geçerim bende siparişi. Siz fiyat ve ödeme konusunu görüştünüz mü?

Son düzenleme:
Şöyle 10 taksit yapsalar bu akşam geçerim bende siparişi. Siz fiyat ve ödeme konusunu görüştünüz mü?
Hepsiburada satıyordu bi ara 6 taksite kaçırdık onu, bmw en fazla 3 taksit yapıyor. Şuan sadece beyaz rengi olduğu için almadım ben, diğer renk gelirse ilk işim sipariş vermek olacak. Stoka gelince haber ver seçeneğini işaretledim, beklemedeyim.

Hepsiburada satıyordu bi ara 6 taksite kaçırdık onu, bmw en fazla 3 taksit yapıyor. Şuan sadece beyaz rengi olduğu için almadım ben, diğer renk gelirse ilk işim sipariş vermek olacak. Stoka gelince haber ver seçeneğini işaretledim, beklemedeyim.
Hangi kadro yu alacaksınız? Boy nedir?

Bir bmw kullanıcısı olaraka servise arabayı götürdüğümde bakmıştım ama ağır bir bisiklet, şık ama daha hafif bir bisikleti tercih ederim şahsen

Bir bmw kullanıcısı olaraka servise arabayı götürdüğümde bakmıştım ama ağır bir bisiklet, şık ama daha hafif bir bisikleti tercih ederim şahsen
Continental lastikler zaten 2 kg (iki tanesi) bide ayaklığı çıkarırsan baya hafifler, hem bisiklet 30 vites olduğu için yokuşlarda inanılmaz zorlamıyor. Ama tabi yol bisikleti gibi değil öyle bir amacı olan zaten bu bisiklete bakmasın.

şimdi kendi bisikletimin ağrlığını ölçtüm. Net 13,92 kg. Yani cruise bike için ağır diyoruz ama ... :) :)IMG_20200725_182445.jpg

Bende 2. bisiklet olarak Trek fx 7.3 var mesela o da 10.5kg özetle bu bisiklet ağır, sırf logosu için almayın, BMW araba markası bisiklet markası değil

• Beğen
Tepkiler: gungor17
Bende 2. bisiklet olarak Trek fx 7.3 var mesela o da 10.5kg özetle bu bisiklet ağır, sırf logosu için almayın, BMW araba markası bisiklet markası değil
Logosu umrumda değil ki, arkadaşımda vardı 1-2 tur süreyim dedim ve çok şaşırdım gayet zevkli geldi. Düz yolda inanılmaz gidiyor. . Hem donanım olarakta deore olması gayet iyi. Bu fiyata bu kadar donanımlı bisiklet önerin var mı ?

@onatt Naptın hocam aldın mı bisikleti ?

Whistle Guipago 1730 ile aynı bildiğin

Geri