Scudo Sports

bmx bisiklet

onurkolay

Üye
Tepki
2
ben bmx bisiklet almak istiyorum ama fazla para veremem en fazla 130-140 tl verebilirim.bu fiyatlarda bmx olan varmı? yeni başlıycam bunun için çok fazla para vemek istemiyorum hevesim kaçabilir.acil cevaplarınızı bekliyorum?

• Beğen
Tepkiler: Bariskkk
Scudo
Bu şekilde konuşursan zaten ilk günden hevesin kaçar burdakiler anne karnından bunny yaparak veya barspin atarak çıkmıyor.Ne demişler Street cesaret Flatland Sabır ister ;) bu şekilde hareket edeceksen hiç başlama herşey zamanla ve en iyi şekilde olur.Kolay gelsin.

@Samet SERTER

Dile getirmek istediğim herşeyi Samet kardeşimiz yazmış.
Hevesim kaçabilir diye düşünmen bile hevesini kaçırır yapamadım olmuyo diye bişeyde yok.Ayrıca 130-140 değilde 220 liraya Praktiker'de bmxler var bütçene uyar sanırım.

ben bisiklet aldım hepinize teşekkür ederim markası bmx outdoor 20 inç 15 kg sizce nasıl bir bisiklet rahatmıdır?

resim (link)

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
bana çok ağır gelmedi belkide önceden bmx kullanmadığım içindir yorum için saol...

@onurkolay

almayı dusunuosan elımde bmx var

Beyler adam bisiklet almış.15 kg biraz fazla zamanla biraz daha üst parçalar eklersin kg düşürürsün.Veya kendini bunla temel hareketleri çözersin.Üst bir modele geçersin. Kolay gelsin. İyi sürüşler.
(Ayrıca elinde bulunan bmxlerini satmak istiyen arkaşlar bu bölüme değil ikinci el bölümüne açarsa daha hızlı sonuç alıp ve konuyu konuluktan çıkarmazlar )

@Samet SERTER

elinde bmx bulunupta burdan satmak ısteyenler gıtsın 2.2l bölumune acsın bunu bmx bolumunde ıyı bn bılırım sanırım sıtede yenı uye yok baksanıza..
elımdekı her bmx ıcın ılan acsam bnm konularım dolar. onu gecın bı konu acınca ayyınlanması haftaları buldugu oldu.bn o msjı okumamısım yazdım
bı kusrum varsa affola...

• Beğen
Tepkiler: onurkolay
herkese teşekkür ederim yorumları için ben bisikleti aldım bişeyler yapmaya başladım inş geliştiririm kendimi

@Baran Akgün

inch ; amerikan uzunluk ölçüsü birimidir. 1 inch ortalama 2,54 cm'dir.

• Beğen
Tepkiler: ayhan37
@onurkolay

inch boyut demek değildir. 21 inch tekerlek yoktur , olmamıştır , olmayacaktır. Senin bildiğin 21 inch, kadrodaki üst borunun uzunluğudur. Bmx'lerde uzunluk üst boru ile anılır (20 inch-20.50 inch-20.75 inch-21 inch gibi). Bmx'lerde boy ise tekerlek çapları ile anılır (16 inch-18 inch-20 inch-24 inch gibi).

• Beğen
Tepkiler: Muhammet48
Geri