Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

BMX göbek?

Hasan Berk

Üye
Tepki
20
Ben MTB Street'i topladığımda fren kullanmayı düşünmüyorum, ilk başlarda sadece sadece ön fren olacak o da adını unuttuğum hareketi öğrenmek için(geri geri gitme :) ), yani arka fren olmadığından BMX kaset göbeklerinden takmak istiyorum, sesi inanılmaz hoşuma gidiyor... Sizce göbekler XII(2008)'in dropoutlarına sığar mı? yoksa çok mu lüzumsuz? önere bileceğiniz göbekler neler?

Scudo
Ben bırakıyorum bisikleti. Türkiyedeyken yapmıycam artık. Yurtdışına çıkana kadar bu yazıdan sonra .Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: EmirhanKarasu
Fren kullanmadan gerçekten bir Pro "gibi" olabileceğine eminim.

Mtb hub space 135 mm dir

Bmx ise 110 mm.

Yani takamazsın.

Kafana kask falan tak da mazallah frensizlik sakat iş.

geri geri gitmeyi ön frensizde ögrene bilirsin neden böle bişeye ihtiyaç duydun anlayamadım... (duvar yada ayakkabın yok mu ?:D)

• Beğen
Tepkiler: Konuralp Erdil
Bilmeyen adama böyle davranılıyorsa, yazık...

Bir sözden alıntı yapmak istiyorum, bakalım kim söylemiş?

Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.

Buradakilerin böyle olacağını bilseydim başında hiç sormadan bir tane XII alırdım buraya da hiç bulaşmazdım... Buraya bir daha giren ne olsun.

Ben mi?

valla baktım baktım baktım bu konuda başka bir mert göremedim bu durumda evet sen oluyorsun.:(

@Hasan Berk
Frensiz kullanan pro olacak diye birşey yok en başta onu söyliyeyim birde örnek verim ; Aaron Ross.
Street yapacaksan ya ön ve arka frenini tak kullan yada sadece arka fren kullan flat yapanla daha çok ön frene streetciler ise arka frene ihtiyaç duyar. Birde bahsettiğin hareketin adı fakie ;) onun için ön frene ihtiyacın yok 180 atıp yapabilirsin yada footjam yaparak hiç olmadı ön lastiği ya duvara çarptırıp merkez kaç kuvvetini kullanırsın bu kadar kolay hadi kolay gelsin , gerçi birdaha foruma girmeyeceğinden bahsetmişsin girersen okursun hadi görüşürüz.

Geri