Scudo Sports

Bmx hakkında önemli ayrıntılar ve detaylar.

Muhammed Abi tam sana yakışır bir rehber yapmışsın :) çok güzel ve açıklayıcı olmuş.yeni başlayan arkadaşlarımıza çok faydalı olacağını düşünüyorum.bence bu konu sabitlenmeli :)

Scudo
Açmış olduğum konuyu okuyan, yorum yapan tüm arkadaşlarıma ve konuyu sabitledikleri için Bisiklet Forum yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum.

saygılarımla,psychobmx.

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
emeğe saygı çogu bilgi dogru ..özellikle ön ve arka dişli birbirini karşılamalı .. 25-9 en uygunu pro bakımdan .. 28-12 vb.. ve jant çemberleri 6061 alü olmalı chromo cok agır gelir :D yinede sizn seçiminiz .. bb

@bora avsar

sağol yorumun için, ama çoğu bilgi doğru demişsin. bana ordaki yanlış bilgi hangisi onuda belirtirsen hem kimsenin kafası karışmamış olur hemde öğrenmiş oluruz o yanlış olan bilgiyi. yanlış bilgi yok dersende çoğu bilgi doğru deyip kafaları karıştırmamanı rica ederim senden.

not: konuda herhangi bir yanlış bilgi yoktur arkadaşlar ve bmx sadece bu yazdıklarım bilgi sınırları içindede değildir zaten konu başlığı ayrıntılar detaylar vb. diye geçmesi ile sınırlı kalmayıp şahsi önerilerim olduğunuda belirttim. yani herşey bunlardan ibarettir diye bir belirtide bulunmadım. yeni başlıyan arkadaşlar için bir ön bilgi sundum. chrome jant ağır olur demişsin bmxin hafif ise küçük gramajlar dediğin kadarda fark yapmaz ağırsa o aluminyum jantı taksanda farketmez ağırlık. boş chrome çember ile boş aluminyum çember arasında çok az bir fark var. şunuda belirtim, siz gördüğüm kadarıyla fren kullanmıyorsunuz. aluminyum jant kullanmanız daha güzel, ama istanbul trafiğinde fren kullanmak şahsım adına söylüyorum ben mecburum yokuşu var acemi şoförleri var. ben 2 yıl frensiz kullandım ama sürülmez istanbul gibi biryerde tamamen tehlikedir. neden kendimizi tehlikeye atalım ve ayakkabılarımız durmak için lastiğe sürtüp eskitelimki dimi;):) chrome jant orda belirttim tam performans bu nedemek hem sağlamlık hem fren tutuşu açısından çok iyi;) aluminyum jant kullanmayın demedim zaten. hatta isteyen aluminyum kullansın freni tutmuyor isede pril yada kola sürsün dedim.
25-9 25-12 30-9 30-12 32-12 32-14 36-12 36-14 vb. bu dişli seçimlerinden uygun olanı herkes kendi pedal basma gücüne göre kullanabilir zaten.

saygılarımla,psychobmx!

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
@psychobmx!

Sen bu kadar güzel şeyler yazıcaksın da ben sabitlemicek miyim abicim :)

Ben de sana teşekkür ediyorum

• Beğen
Tepkiler: psychobmx!
muhammet kardeşim bilgine saglık ve ALLAH cc emanet ol
bitmeyen sevda da 20 ci sene ı love you

Bisikletin çok renkli, cıvıl cıvıl olmasına pek katlanlardan değilim, ben bisiklette sadelik ararım. Çok renk insanın gözünü yorar, bu tarafındanda düşünmek lazım ;)

@Mert Kurtoğlu

şahsi önerilerimi yazdım. beğenirsin beğenmezsin sana kalmış.

Süper bir rehber olmuş ve güzel bir Türkçe kullanışmış!Teşşekkür ederiz...

Anlatım ve emeğe sonsuz teşekkürler. Ama bilmeyenlere yol göstereceği için fotoğraflarlada örneklense süper olurdu.

Geri