Scudo Sports

bmx lerde bile carbon maşa kullanılmaya başlandı teknolojide kalitede sınır yok buyru

yiğit_kara26

Forum Demirbaşı
Tepki
170
(link)

aynakol ve fren bacaklarına dikkat shımano DXR modelidir

herkeze iyi forumlar

Scudo
@barış çelik

sonuçda bunşarda bmx bunlarlada hareket yapılıyo :) teşekkürler bilgi için

Race bmx ile hareket yapılmaz. Sadece yarış yapılır isminden anlaşıldığı gibi. ortada hareket yok sadece minik rampalardan zıplama var.

manual de yapılıo haklarını yemeyelim

ayna kolu normalden daha uzundur saglamlık degil daha cok hafifiklitir ama c ztn bogazlarıda 30-40 gr fln oluyoo en azından supercroos un kiler ole D:D

@EmirhanKarasu

Evet katılıyorum. Dikkat ederseniz bu bisikletlerin pegleri yok, jantları daha az telli, arkadaşımın dediği gibi ufak rampalardan zıplama var, frenler u-break sistem değil v-break fren sistemi(şimdi kullanılan bmxlerde u-break fren sistemi kullanılıyor) ve başka bir çok şey uzatmaya gerek yok. Paylaşım yapacağım diye forumda konu sayısını artırıp gereksiz paylaşım yapmaya gerek yok ama emeğe saygı.

@kamil şahin

Sen ne tarz sürüyorsun peki? O kadara yükselt seleni birde öyle dene street sürmeyi bak bakalım bir fark varmı? Bende street sürüyorum hatta belki daha yüksek selem ama yinede bana bir zararı yok.

Yahu bırakın arkadaşlar şu seleyi dibe indir ön freni hatta frenleri sökün muhabbetlerini. Oraya gelene kadar daha çok şey var. Yurtdışındaki videolara bakıpta işin şekli buymuş demeyin. Zaten bunları diyen arkadaşların çoğu daha yeni başlamış daha teker boyu bile bunny çekemeyen quarter rampadan air nasıl alınır bilmeyen, 180 e hala 2 teker aynı anda çıkan kişiler...

@Doruk Atay

Valla haklısın Doruk abi bugün Ön freni sökmüstüm gidip geri takcam :D teşekkürler

@kamil şahin

sele boyu yarlanabilir birşey bizim eskişehirde prof bmx ciler hareket yapmadığı zamanlarda seleyi kaldırıp gidiyorlar üstelik %99 u peg kullanmıyor :)

@poytatu

maksat küçük araştırmalarla yeni başlayanlara yardım bmx ci diilim araştırdıklarımla yetiniyorum açtığım konu sayesindede birçok bilgi örendim buradan veya özel mesajlardan olsa gerek teşekkürler :)

@Doruk Atay

ben has flatçiyim has street hareketleride bisikletimde denemeyi düşünmüyorum ben sadece streetçilerin seleleni her zamanen dip te gördüğüm için öyle dedim

Geri