Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

BMX Videoları

ben aslında bu sıteden bı kactanesını coook begendım onları vercektım baktım baska guzel varmı sonra dedım hepsı guzel sıteyı verem :D

Bole sıteler bılen arkadaslar varsa yazarsa ıyı olur

Hepınıze ben teşekkur ederım

• Beğen
Tepkiler: Erol KOLAS
Scudo
Kaza Videoları Arkadaşlar:)

(link)

Buda Bmx Olmasada Yine Çok Kötü Sayılabilecek Kazalardan Biri

(link)

Sinto Beni Buraya Yönlendirdin Fakat Bu Konuya Kimse Uğramıyor.Bu Konuya Daha Belirgin Bir İsim Bulursanız Güzel Olurdu:)

adana nın rakibi istanbul antep mersin deilll herkezz bilsin adananın rakibi new york

Bmx tarzıyla çok fazla ilgim alakam olmasada karşıma çıkan bu video'yu eklemek istedim...

Yapılan hareketlerden ziyada video daki sürücünün bmx'e bu kadar yakışıyor olması....

Aynı zamanda iyi bir sürücü ve bolca tanınan bir arkadaşmış kendisi onuda gördüm sonradan.

sanırım ilginizi çekebilecek birkaç videoyu burada bulablirsiniz iyi seyirler...
(link)

Güzel bir video olmuş abi,bunu facebook'ta görmemiştim.
Yanlız yerli videoları buraya koymak yerine yeni bir konu da açabilirsin,daha fazla kişi görür böylece.
Özellikle'Ride like a man'in caddebostan versiyonunu tüm forumun görmesini isterim şahsen:)

Ertan abi, BMX seninle başladı ve hala devam ediyor. Saygılarımı sunarım. İyi ki senin gibi biri var Türkiye'de ve inşallah dediğin gibi olur. Herkez; "Adam gibi sürer" ( BMX FOREVER ).

• Beğen
Tepkiler: Aparijo
Nike 6.0 Writing On The Wall

Garrett Reynolds, Dennis Enarson, Nigel Sylvester, Mike Spinner

(link)

• Beğen
Tepkiler: deniz07
Geri