Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

BMX'e olan ilginin giderek artmasının sebepleri?

slm arkadaşlar ben bindiysem severek ve gönül vererek bindim
1990 .2008 nasıl oldugu meydanda evimde oyuncakları bile var
gittigi yere kadar bmx senden vaz geçmek parcalansın
yer yerim gün ler aylar yıllar bmx anılarında geçti
ilgi olmayan yerde yinede bindim saygılarla kardeşlerim
 
Scudo
arkadaşlar sizden gordum..acaba bmx alsam bisiler yapabilirmiyim..bmxler kac inc oluyor..normalde gezebilirmiyim(sırf xtreme mi ysni)
 
kendimi bildim bileli extreme sporlara ilgi duymuşumdur..
eskiden skateboard kullanıyordum ve çok iyiydim... geçen sene hareket yaparken ayak baş parmağımı kırdım ve güzelim deck'lerimi odamı süslemek için kullanmaya başladım.. doktorumda kaymamı yasaklayınca ki yasaklamasına rağmen yine kullanmaya başladım ama parmağım ağrımaya sızlamaya başlıyordu olie yapsam bile çok ağrı çekiyordum..
aklıma bmx geldi ve zaten merakım vardı =) arkadaş aracılığıyla hakkı abiyle tanıştık bi bmx aldım ve aşığım bmx'e diyebilirim =)

ve aramızda kalsın bmx'i kız arkadaşımdan daha çok seviyorum haehaehae :D
 
bence bmx ilk göreni kendine bağlayan her parçasından hayat akan bir alet olduğu için vazgeçilmez bir şey.Kötüsü bile dokunduğununz zaman mükemmel duygular uyandırır. Sanki üstüne oturduğunuz zaman uçacağınızı hisedersiniz. Bence bu yüzden hayranları gittikçe artıyor.
 
yolda gidersin bmx le adamın biri cıkar o sana küçük değilmi arkadasım der sen ilk basta gülersin sonra 1-2 old school hareket yaparsın adama adam büyülenir vee helal be kardesim der sonra karsılıklı iltifalar yapılır en sonunda adam sana der bunlar kaç para?sende dersin şu fiyata aldım adamda sana der bırak saka yapıosun ve senden uzaklasır :D:Dcocuklar hareket yap falan diyip seni rahatsız ederse duymamıs gibi yap ve ilerle :D:Değer kızlara hava olsun diye bmx aldıysan bu işi bırak mtbyle takıl:Dçünkü gezmek için bmx alırsan ve biri sana 1-2 hareket yap derse sende dersin gezmek için aldım işte orda milllet sana bi tarafıyla güler:D:Dyani aldığın seyin hakkını vermelisin :D
 
@dask-

:cool: Hayat aksiyonsuz yaşanmıyor.Kötü alışkanlıklar yerine BMX.(HKK BMX TEAM).
 
aynen abi yokki sevenimiz bekleyenimiz bmx bizim tek sevgilimiz..
 
ya beyler bu bisikleti alıcan kask olayı warya :D işte bn o olayı çekmiyicem bende hakkı abiden bi tane bmx alıcam kask evde war normalde ben
writer(graffiti sanatçısı)ım o yüzden kaskın üzerine paint marker ile gsl desenler fln çizdim :D:D çok gsl duruyo :D
 
ya millet bmx tamamen bi aşk yani bundan wazgeçilmez aranızda benim gibi writer(graffitici)olan warsxa iyi bilirler misal writerler için spray ve duvar çok önemlidir bn graffiti yaparken herşey siliniyo kafamdan tamamen o resmin içine giriyorum o harfler sanki karşımda dans ediyo o spray sesi başıma bass sesi gibi geliyo çok güzel bi duygu bu duygu bi graffitici için nasılsa bi BMX sürücüsü için de öyledir....
 
İyi aksamlar konu cok eski fakat yazmak ıstedım bmx alsam hareketlere falan baslasam ufaktan yapmaya ama sadece hareket değilde günlükte kullansam
Olur mu ? Olursa nasıl olur ?
 
Benim bütün çocukluğum Beldesan BMX üzerinde geçti sabah evden BMX le çıkıyordum akşam eve BMX ile dönüyordum. Artık ellerim su toplayıp patlamaktan sonunda nasır bağlamıştı. Kaç tane dış lastik eskittğimi hatırlamıyorum, jantlarım tel değil plastikti o kadar esnekti ki jant yay gibi olsa da tekrar eski haline dönüyordu hiç bir zaman akort sorunu yaşamadım. Parkur vs. hak getire boş havuzlar, parklar, banklar, atlayacak zıplayacak neresi olursa orada takılıyorduk. Kaç sefer düştüm sağımı solumu sıyırdım hatırlamıyorum Allah korumuş yine hiç ağır bir kaza geçirmedim, bisikletim artık vücudumun bir uzvu gibi olmuştu, çok güzel günlerdi ancak şimdi yaşım 40 ve yol bisikleti kullanıyorum her şey zamanında güzel ama bir BMX alıp da hoplayıp zıplamak isterim tabi eski enerjim olmasa da. Bu arada bisikletin bir fotoğrafını buldum forumdan bir arkadaş atmış ta kendisidir jantlar da orjinal.

http://www.zipkinci.com/uyeler/21116-albumler19001-resim138661.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: MakRo
Yasadigim sehirde hic bmx'i olan bmx'e binen birine rastlamadim,bunun icin cok az kisi tarafindan bilinen bu sporu internette gorum heves ettiim.benimde bmx im yok ama en yakin zamanda bitane alarak bu sehirdeki ilk bmx kullanicisi olmak istiyorum.:)) cok pis heves ettim ama .
 
Bu işi hakkıyla yapanlari tenzih ediyorum ama bisikletin Şahini, Kartalı, Doğanı mübarek :)
 
Çünkü daha çevik ve küçük istediğini yapaliyorsun. Bende de vardı babam beyaz kemik cant almıştı ne güzeldi ya ilk bisikletimdi vay be :)
 
Geri