Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bmx'imi aldım sonunda :D

muhabbetınız guzelmıs kardes sen kafana takma hayırlısı olsun ayrıca gule gule,pedallaya pedallaya kullan..hayırlı olsun...

Scudo
@Jr.BMX

pedal bisiklete gittimde ordaki adam anlayışlıydı adını unuttum gittiğim yerin ama stuntmaster bmx vardı önünde... neyse artık ya geçti o olay....

bugun ilk sürüşümü yaptım ilk bi garip geldi uzun alçak bişey gidon güzel yavaş giderken çok zewkli geliyo hızı yeterli zaten bi yerden sonra daha da hızlanmıyor....pedal baya ağır geldi düz yolda sorun yok da bizim buralar hep yokuş uzuncana bi yokuşu çıkmak zorundayım yokuşun sonunda kesildim vucut baya hamlanmış 1 saate yakın bindim bisikletçiye gittim frenlerini ayarlattım fakat pek memnun değilim frenlerinden arka lastiği kaydıramıyorum bile baya bi abanmam gerekiyo arka tekerleği kaydırabilmek için....ön kaldırmayı denedim biraz fakat pek başarılı olamadım yaklaşık bi 3 senedir falan hatta daha uzundur sürekli bisiklete binmediğim için eski ben kalmamış... bi kaç kez tek teker gittim fakat uzun sürmedi :) şimdilik bu kadar ama zormuş yani arka kaldırabiliyorum ama heralde bi 10 cm falan kaldırabiliyorum :D sonra bi kaç içim vardı akşam tekrar bi çıktım 15 dakka falan bindim hasta olmak istemedim terledim biraz....yarın kalktığımda umarım heryerim tutulmuş olmaz vucudum baya bi hamlaşmış :D

bu seferde sen yoksun avrupa yakasını izledim ya bide bazen msni offline yapıyorum belki o zamana denk gelmişindir...yaw bu izlediğim videolarda falan adamlar aşmış resmen bisiklete iyi adapte olmam lazım alışamadım adam gibi yanlız frenler sinirimi bozdu yeterli bulamadım gene tutuyor ama bu yeni frenler gibi de olmuyormuş sanırım çatalda yeri yok dedi bisikletçi olmaz dedi arka taraftada yer yok dedi bakalım biraz kullaniyim de olmuycak gibiyse bi ayar yapılması gerekicek....
bu arada umit stickeri çıkaramadım reklam arasında baktım bulamadım tırnak atıp çıkarıcaktım da tırnak atacak yer bulamadım yarın gündüz gözüyle bakacam....

@fiestahmet

evet ne yazıkki v-brake takmak için pivotlar yok fakat kaynak yaptırabilirsin.

bende dedim kaynak yapamaz mıyız diye :D adam çok küçük hesaplarla yapılıyor onlar dedi en ufak hata kötü sonuçlar doğurur dedi....bakalım ya sanayide iyi bi usta için zor bi iş değil ama arka taraftaki nası olucak bilmiyorum çarka sürter falan dedi olmadı bu üzerindekilerin iyisini takarız olmaz mı?

@fiestahmet

tabiki olur zaten bmx de o tip frenler kullanılıyor.

bakalım pazar günü buluşunca peg belki bide gidon bakacaz belki frenlere de el atarız para kalırsa :D

ya arkadaşlar benim acilen frenlere el atmam gerekiyor üzerindekiler çok yetersiz girecem bi yere en sonunda arka tekerlekleri kaydıramıyorum bile abansamda frene...1-2 bisikletçiye gittim bmxlerde u fren kullanılıyor dediler hele bi bisikletçiye gittik görseniz süper bi yer adam demezmi zaten bmxcilerin frenleri iyi tutmaz gerek yok falan filan.....birde bu koskoca ümit yazısından kurtulmam lazım ya iğrenç gözüküyor üstüne vernik atmışlar...

Hayırlı olsun benim ilk bmx im de ümitti güzel bi seçim yapmıssın ama stickerlara dikkat et onlar fırın boya kalkmıyo üzerini aynı renk folyo ile kapatabilirsin

• Beğen
Tepkiler: t-genc
hayıtlı olsun,güle güle kullan.güzel görünüyor:)

@seko123

eheh böyle diyince heycanlandım yaw :D bugun peglendim zaten :D
3 pegi yavuzdan(MF)almıştım saolsun şimdi yeni pegleri arkaya eskileri öne takıcam....frenler hala kafamı kurcalıyo şimdilerde biraz düzeldi yanlışla oldu sanırım ama gene rahat rahat kaydıramıyorum bi yere girince yaptırıcam sanırım frenleri :D yarın biraz ön pegleri kullanarak kolay hareket çalişiyim boşa almış olmayalım :p

ya üstü verniklenmiş olan koskoca ümit yazısına bi çözüm istiyorum sizden ya yada oraya quanbass yazan sticker yapıştırcam da nası olur bilmiyorum...

Geri