mcb
Daimi Üye
- Tepki
- 718
- İsim
- Murat
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Arkadaşlar ben şu alttaki ürünü kullanıyorum. Katlanıp küçülünce neredeyse benim sırt çantamdan daha küçük oluyor. Kendi ipli sırt asklılığı olan çantası var. Oldukça da sağlam görünen bir alet. Malum satış sitelerinde bulunabiliyor. Allen Rack yazın çıkıyor. Çok pahalı da değil. 2 bisiklete kadar taşıyor. Hızlı ve pratik. Katlanıp çantasına koyduğunuzda araçta kapladığı alan çok ama çok küçük.
Youtube videosu:
Kendi sitesinden bir görsel ve benim aracıma bağlı bir görsel altta. Yeni satın aldığım bisikletimi 100 km kadar taşıdım. 120 km/h hızlarda bir sıkıntı yaşamadım. Evime yakın ara sokaklarda kasislere yaklaştığımda biraz dikkat ettim. Hepsi o kadar.
233110 dosyayı görüntüle 233111 dosyayı görüntüle
Katlanıp çantasına konulduğunda bu kadar:
233113 dosyayı görüntüle
katlanması harikaymış ancak bu tarz çözümler hep işte hafif yol bisikletleri için. Burada başlığı atılıp anlatılan ürün ise ağır bisikletleri hatta e-bike’ları da taşıyacak nitelikte kızaklı model. Bu tarz taşıyıcıların bir diğer sıkıntısı da (denediğim için rahatlıkla söyleyebilirim) iki bisiklet arasında genelde çok az mesafe olması ve bisikleti takıp çıkarırken öyle ya da böyle çizme ihtimalinizin oldukça yüksek olması. Bu nedenledir ki bu tarz taşıyıcılar en ucuz olanları.