Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

BO-CE 4 Saat Solo Yarışı

Senden iyidir Gürkan, mesele o değil. Bu konuda UCI yönetmeliği var. Şimdi biri çıkıp, "bu uci yarışı mı ki?..... " diyecek :)

Scudo
@UĞUR TAŞDEMİR

Uğur abi haklı en azından yarı yarıya düşebilir zaman .

@UĞUR TAŞDEMİR

Benden iyi olucaklar tabi :)
2005 de bıraktım ben bu işleri
Doğru mesele o değil UCI yönetmeliği var. Haklısın

@Gürkan ŞENTÜRK

daha kışın tekme attğım sen değilmiydin :p sensiz olurmu kardeş :(

Juniorlar için sakıncalı.. ben yıldız erkeğim..bi sakatlık olmasın? :)

bu arada konuyu saptrmak istemem ama sanırım cumartesi günü (bugün) MTB: NISSAN UCI Mountain Bike World Cup Offenburg XCOhttp://freecaster.tv/live/mtb/1007115/nissan-uci-mountain-bike-world-cup-offenburg-xco sabırsızlıkla bekliyorum

@Mert Bağcılar

Nolcak canım sana, devam et. Maraton yarışı düzenleyip JR ve yıldızları 4 saat yarıştıranlar düşünsün...

@UĞUR TAŞDEMİR
Hayırdır ugur bu kadar derdine düştün. katılım forumunu okuduysan herkes kendinden sorumlu altındada imzası var.Bunu kendileri düşünsün bırakta.

Arkadaşlar bu resmi bir yarış değil; amaç antrenman yapıp bir arada olmak değil mi? Kimse kimseyi zorlamıyor yarışsın diye. Niye sanki kamuya mâl olmuş bir hak gibi algılıyorsunuz bunu? Bora ya da Cemâl dese ki; senin saçın uzun abi giremezsin, ne diyeceğim ben; adamlar elini taşın altına koyup organizasyon yapıyor.

Ha bu arada ben olsam Bora ve Cemal'in yerinde 18 yaş altını direk iptal ederdim. Kusura bakmayın ama bu yarış genç sporcu yetişmesi için doğru adres değil. Bu iş federasyonun ve gerekli kurumların işi...

@Oguz Ozcelik

Oğuz senin nezdinde Bora ve Cemâl'e de bir uyarı; bu formu imzalayıp gelen 18 yaşından küçük bir sporcunun başına birşey gelirse fiili ehliyeti olmadığı için direk organizasyon suçlu duruma düşüyor.

Bu konuda birşeyler yapmamız gerek. Aileleri yarışa çekmek için tatlı bir emirvaki de olabilir bu aslında

@aybarssurucu

Nelerin olabileceğini( en kötü ihtimalel) yazın,bizde ona göre bi karar verelim..18 yaş sınırlaması olmasın,kondisyonuna güvenen herkes girebilir sonuçta.Ama işte ne gibi sorunlarla karşılaşıcağımızı bilirsek ona göre davranırız..organizasyonuda zor durumda bırakmamış oluruz.

Teşekkürler

Mert, Bence rakiplerinizle konusun beraber normal tempo gezin son 2 turda kim iyiyse basar gider eğer yarışa girip yarışcaksanız benim düşüncem budur. ( 4 saat yarışılacaksa )

Aklımdan geçen budur, oturup piknik yapmayın ama :p

@Mert Bağcılar

Bike and Outdoor'da 24 saat solo yarışı izledim ve birinci kazandığı paranın 3 katı 8bin yada 9 bin dolar gibi bir hastane masrafıyla taburcu oldu. Amacım kimsenin gözünün korkutmak değildir, xc yarışı gibi olmıyacağını hatırlatmak isterim kendinizi ilk 1 saatde bitirmeyin !!!

Geri