Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

BO-CE 4 Saat Solo Yarışı

Scudo
@temu90

Öncelikle İstanbul dışındaki illerden gelecek sporcular için servis ayarladım.

Servis ; Harem'den kalkacak.

Yer: HAREM PETROL OFİSİ - (Benzinlik)

Saat: 07:30 Toplanma
07:55 Servis hareket.

Öncelikli olarak İl dışından gelecek sporculara yer verilecektir.

Servis desteğimiz GSİM tarafından karşılanmıştır.

Teşekkürler.

Ayrıca bir kamyon ayarlamaya çalışıyorum.

Harem servisini kullanmak isteyenler.bana telefon açıp taleplerini belirtsinler.:cool:

Arkadaslar; Bursa'dan yarisi takip eden, izmelek ya da katılmak icin gitmeyi planlayan var mı ?

şu dakkadan sonra lisans çıkarıp yarışa katılma şansımız var mı acaba ?

@Bora TİRKİ

Bir bisikletçi ve kameraman olarak çabalarım sonucu ntvspor kanalını temsilen hem yarışcı hem haberci olarak orada olacağım. . .
Umarım katılım fazla olur ki daha renkli görüntüler çıkarta bilirim. . . Çekmiş olacağım görüntüler ntvspor kanalında amatör klüb proğramı içinde 5 ila 7 dakika arasında yayınlanacağının teyidini aldım.... Montaj aşaması bitip yayınlanacağı tarih ve saati belli olunca bu konu başlığı altında haberdar ediceğim...
İlgi ve bilgilerinize....
Keyifli sağlık dolu kazasız bol pedal dolu günler

bu yarış her yönüyle türkiyede bir ilk olacağa benziyor teşekkür ederiz herkese

@pedaltutkunu

lütfen kanalınız da adına yakışacağı gibi spor kanalı olduğunu hatırlasın
ne zaman açsam futbol muhabbeti var, örneğin Cumhurbaşkanlığı gibi önemli bir organizasyona ne kadar süre yayın ayırdılar merak ediyorum?

Ntv spor mu? Ntv futbol mu?

teşekkürler

an itibari ile Sarıyerde sağnak başlamıştır
hayırlı uğurlu olsun :))

Ntv Spor'un gelmesi çok güzel yayına tv ye nekadar girersek halkımız bizi ne kadar görürse okadar olumlu gelişme olur, ntv'ye geçde olsa böyle bir çalışma olduğu için teşekkür etmek isterim. İnşallah daha fazla bisiklete ilgi gösterirler
( tüm kanallar )

pedeltutkunu saol çalışmaların için

Birde şu var arkadaşlar, yayına girmek kolay değil orayı biraz çekici kılmak gerekir ailelerimiz arkadaşlarımız kimi bulursanız teklif edin gelsin izlemeye, 10 kişi yarışıp 20 adet seyirci içinde tv kuruluşları gelmez kimse kusura bakmasın.

@Sümer

desteğiniz çok sağolun yaa .... ama dikkat etseydiniz msj ım da yer aldığı üzre kendi çabalarımla ibaresinden yola çıkarak o kurumda çalışmadığımı kişisel bağlantılarımı kullanarak bisiklet sporunu desteklemek amacımda olup o kurumun platformunda buna imkan bulabildiğimi fark edebilirdiniz. Aynı zamanda cumhurbaşkanlığı kupasıyla ilgili tüm gelişmeleri hergün haber yapmakla kalmayıp farklı proğramlarda bu konuyu özel olarak işlediler eleştiri yapmadan önce biraz araştırsaydınız... Mühim değil siz ve sizin gibi oturduğu yerden eleştiri yapan insanlara aldırmadan ben bu sporun gelişimi için çaba sarf etmemde tek referans aldığım yer vicdanım,samimiyetim, doğa ve bisiklet sevgim....

tebrikler bora ve cemal bey. böyle bir yarışa ihtiyacımız vardı. güzel bir organizasyon olacaktır eminim.! (şüphem yok) katılmayı çok isterdim ama sağlık problemlerimden dolayı katılamıyacağım. inş. bir daha ki sefere:(

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
@Sümer

Bilgi için teşekkürler.

Dağ bisikleti tutkunları için farketmez.

Yağmur,çamur,güneş bu sporun doğasında var.

Hava eğlenmemize engel olmaz.

@Bora TİRKİ

Yukarıda belirttiğim gibi Harem'den servis kaldıracağım.

Servise binmek isteyenler beni arasınlar.

Tel: 0537 814 96 78

Talep olmadığı taktirde kamyon tutmayacağım.

Herkesin bilgisine

Ayrıca Ambulans ve servis minibüsü için bize destek veren İSTANBUL Bisiklet İl Temsilcisi TUNA AKYÜZ'e , teşekkür ederim.

@pedaltutkunu

zaten ben sizi eleştirmedim dikkatinizi çektiyse, Cumhurbaşkanlığı sadece bir örnekti, kanalın %90 yayını neredeyse tek bir olay üstüne,
çabalarınız olduysa ve olacaksa da şimdiden teşekkürler, o konuda şüphemiz yok

• Beğen
Tepkiler: Zafer Öztürk
İstanbul Avrupa Yakası'ndan yarışa katılacaklar için herhangi bir araç kalkacak mı acaba? Teşekkürler...

@MertSayın

Daha önceki sayfalarımda belirttiğim gibi istanbul dışından gelecek sporcular için Harem Benzin istasyonundan 1 servis ve 1 kamyon kaldıracağım.

Yer: HAREM Petrol Ofisi Benzinlik
Toplanma : 07:30
Hareket : 07:55

Ulaşım Sorumlumuz : Aytekin bey

Sizi haber verdiğiniz taktirde 4.levent ziraat bankası önünden saat: 08:20- 8:30 arası aldırabilirim.Akçam sokak köşesi.Otobüs durağına gelmeden.

Herkesin bilgisine .

Telefon numaram : 0537 814 96 78

Servisi kullanmak isteyenler beni acil arasın.

Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: heng ve MertSayın
Araçlar şehir dışından gelecek arkadaşlarımızı almak için Harem otogarının oradaki petrol ofisinden Bora Tirki nin dediği saate zamanında hareketle kalkacaktır Fatih Sultan Mehmet köprüsünden geçip Avrupa Yakasında Maslak yönünde ilerleyecektir tahmini 08:20 den sonra Avrupa yakasında ilerleyecektir araçlar istikamet üzerinden katılımcıları alabiliriz mesela Levent gibi
irtibat için cep numaram 0533 371 93 05
tüm katılan sporcu arkadaşlara şimdiden başarılar...

• Beğen
Tepkiler: temucin90 ve heng
Güzel bir yarış oldu, katılan ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Geri