Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bob Beal Master Stage Race: Crash Video

Murat Altinbasak

Daimi Üye
Tepki
212
(link)

Pazar gun kriteryum yarisinda dustum arkadaslar.. Yukaridaki link'ten video'ya ulasirsiniz. 8-9 inci dkka'da (sarkinin sonunda) dusuyorum, ve goruntu bir az korkunc. Dizim, kalcam, kolum, dirsek, omuz, ellerim, hepsi parcalandi. Kaza sonraki goruntuler de var, soyunurken. Bir sey kirilmadi, ama cok deri kayipim var..
Ayrica, blogumda onceki gunun yol yaris videolari da var..
(link)
(link)
(link)
Yarisimiz 3 etap, ve sadece Master sporcular icin duzenlendi.. Sonuclar:
(link)

Scudo
Geçmiş olsun, acil şifalar, dilerim en kısa sürede deri kaybınızı telafi edersiniz.

selahattın

Çok geçmiş olsun Murat bey..
Daha öncede böyle bir şey gelmişti başınıza yanlış hatırlamıyorsam...
Umarım bir an evvel iyileşirsiniz...

buyuk gecmıs olsun murat.tekerlek mı kaydı yoksa bırıne mı takıldın.asfalta gercekten cok kotuymus kaymak asfalt olsa bu kadar zarar vermezdı herhalde.

murat abi büyük geçmiş olsun..daha öncede eldivene alışamadığınızı söylemiştiniz sanırım ancak eldiven az da olsa faydalı olabilirmiş.. bir an önce iyileşmeniz dileğiyle..

@d.berkay

Sagol arkadas. Haklisin, gecen yil araba carpmisti.. Ondan once ayak bilegimi neredeyse kiriyordum, ondan once iki parmak kirilmisti futbol oynarken (indoor kalecilik yapiyordum)

@burgazz

Thank you Burgazz. Tekerlek kaymadi. Pedal donus yaparken carpti. Cok tuhaf cunku bu pist'te her hafta yarisiyorum boyle bir sey hic olmadi (crankset 170 mm ve Speedplay pedal kullaniyorum) Her neyse, pedal carpti, arka tekerlek kalti havaya ve indiginde bomba gibi patladi. Tabi bir anda kendimi yerde buldum. Arkamdan gelenler carpmadi.. iyi kullandilar. Olan sadece bana oldu. Dedigin gibi asfalt acayip keskindi..

@Ozan Güven

Sagol tesekur ederim. Haklisin eldiven biraz koruyabilirdi, ozellikle sol elimi.. Kol saat olsaydi parcalairdi ama o da bir az bilegimi koruyabilirdi.
http://bp0.blogger.com/_3QJyLtX4SAI/RvGikkJv1nI/AAAAAAAAAcI/hDdoSJ1r67c/s400/102_4521.JPG
http://bp1.blogger.com/_3QJyLtX4SAI/RvGij0Jv1lI/AAAAAAAAAb4/OMYYwA7EDrM/s400/102_4524.JPG
http://bp1.blogger.com/_3QJyLtX4SAI/RvGik0Jv1oI/AAAAAAAAAcQ/7v0QMsgscts/s400/102_4536.JPG
http://bp3.blogger.com/_3QJyLtX4SAI/RvHQQUJv1rI/AAAAAAAAAco/VNt9pe4p0OA/s400/102_4547.JPG

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Murat bey zımpara kağıdının üstüne düşseniz daha az zarar görürdünüz galiba...

Çok fazla deri kaybınız var..Umarım hiç iz kalmadan iyileşirsiniz...

Geçmiş olsun da sabah sabah midem kalktı; böyle ciğer gibi olmuş fotoğrafları koymasak daha iyi olur san ki. Compic Pro programını kullanabiliriz bu iş için; filtreleme özelliği var programın; aynı zamanda en beğendiğim resim göstericidir kendisi. Çok üzüldüm bu arada; tekrardan geçmiş olsun.

@Selim Çam

Selim senin miden kalktiysa, benim midem ne durumda saniyorsun? Ruzgar esince bile aci cekiyorum! :( Hele pansumanlari degistirince, yapiskanlik oluyor ve nefes kesen acilar icindeyim. :eek: Aynen boyle oluyor yuzum.
Hehe.

• Beğen
Tepkiler: Selim Çam
çok geçmiş olsun :( sanırım gülü seven dikenine katlanır sözü bu gibi durumlar için geçerli

Hocam her acısı olan senin gibi neşeyle anlatsa tadınsan yenmez; sabah sabah akşam ki davetten yorulan midem yerine geldi. :)
Benden bir tüyo: 4 sene boyunca anneannem bitkisel hayattaydı. Sırtı yatmaktan yara oluyordu havalı yatağa rağmen. Tanıdık bir doktor yaralı bölgeye serum sıkılmasını tavsiye etti ve kısa bir süre içinde yaraları iyileşti. Daha sonra koruyucu olarak en ufak bir belirtide aynı yöntemi kullanıyorduk; başlamadan işi bitiriyorduk. ;)

@Toofast4u

Çok geçmiş olsun Murat..Çekimler de süper olmuş..Teşekkürler..

Büyük geçmiş olsun ,

Selamlar,
Tolga Gürgün

Çok geçmiş olsun, pansumanları,doktor verdiyse kremleri ihmal etmeyin,
çabuk ve iz bırakmadan iyileşmesi için çok önemli bunlar.

Daha önceki yazınızda eldiven gidon kontrol hassasiyetini kötü etkiliyor demiştiniz,
kendinize bir iki antreman izin verin bir deneyin endivenli sürünce hiç
bir değişiklik olmadığını fark ediceksiniz :). Tekrar geçmiş olsun.

Geri