Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bob nerde?

bulent_atlas

Daimi Üye
Tepki
372
KÜÇÜK BOB
George Bush bir ilkokulu ziyaret eder. Cocuklara:
- Sorusu olan var mi? der. ve kücük Bob sözü alir.
- Benim üc sorum olucak:
1- Secimlerde daha az oy almaniza ragmen nasil olduda Baskan oldunuz?
2- Hiroshima'ya atilan atom bombasi sizce dünyanin en büyük terör faaliyeti
degilmidir?
3- Hicbir neden yokken neden Irak'a saldirmak istiyorsunuz? Aniden zil calar
ve cocuklar tenefüsse cikarlar. Cocuklar geri döndügünde bu sefer sözü kücük
Tom alir. Benim bes sorum olacak:
1- Secimlerde daha az oy almaniza ragmen nasil olduda Baskan oldunuz?
2- Hiroshima'ya atilan atom bombasi sizce dünyanin en büyük terör faaliyeti
degilmidir?
3- Hicbir neden yokken neden Irak'a saldirmak istiyorsunuz?
4- Bugün neden zil 30 dakika erken caldi?
5- bob nerede?

şimdi yarış dünyası ile bu fıkranın ne alakası var diyeceksiniz. Haklısınız da. Anlayamadığım şeyler var. Durduk yere bu bölümde mesajlar siliniyor. Birden bir tarışmanın içinde üyelikler banlanıyor. Başlık kilitleniyor. Beni direk ilgilendiren bir konu değil ama bu bölümde sürekli fikir tartışan biri olarak meraktan soruyorum. Burcu Asuman Balcı'nın üyelik neden banlandı ve Isparta başlığı kilitlendi?

• Beğen
Tepkiler: gatila
Scudo
Mustafa İÇDAĞ 'ı kısa bir süre tanıma şansım oldu ama kulaklarınız çınlasın sevgiler :)

Burcu ŞU KONUDA alaycı tavrı nedeniyle uzaklaştırılmış.

Konunun da yine aynı sebeple, amacı dışına çıktığı için kilitlendiğini düşünüyorum. Ancak kilitlenen sadece konu, forumun tamamı değil, bu da demektir ki yine aynı başlıkla, aynı içerikle (ancak umarım bu sefer amacından sapmaz :) ) tekrar bir konu açabilir, Isparta yarışını tartışmaya devam edebilirsiniz.

Ben konunun geneline hakim olmadığım için (ban ve kilit) izlenimlerime ve yönetim notlarına göre yorum yaptım. Daha detaylı bilgiyi size Hakan Yazman verecektir, kendisi ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar

Halil şimdi bu meajı ben yazmış, başka arkadaşda ingilizce terimlerle mesajı süsledim diye dalga geçmiş olabilirdi. Benim o arkadaşı atma gibi bir hakkım ve yetkim var mı? Site yöneticileri de karşılıklı görüştüğümüz, tanıdığımız insanlar. Ben bu sitenin editörüyüm kimse bana laf edemez formatı ile davranmak bence hiç hoş bir tavır değil. Son derece faşizan bir tutum üstelik. Onun haricinde de Federasyona gönderilecek mail konusunda onlarca mesaj cart diye silindi. Site yöneticisine laf etmeden tartışmak ve fikir alışverişi serbesttir diyelim olsun bitsin o zaman.

Hiç hoş olmuyor. Eğer sadece Isparta başlığındaki mesajı yüzünden Burcu'nun üyeliği engellendiyse direk geri alınsın. Aynı engelleme forumda bilerek yabancı dil kullandığı için Hakan Yazman'a verilsin..

Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilim Bülent, burdaki uygulamalardan hoşlanmıyorsan bir çok başka forum var oralara takılabilirsin...

Burda ben yönetici olduğum sürece bir şey konuşulacaksa efendice saygı çerçevesinde konuşulacak, hiçkimsenin diğerlerinin ve buranın huzurunu abuk subuk laflarla kaçırmaya hakkı yok.

Burcu hanımefendiyle bir buçuk senedir konuşmadığım halde; geçen gün bir mesajımdan alıntı yapıp bir şeyler yazmış bir şey demedim, sonra bir mesajımdan ingilizce bir terim bulup neden Türkçesini kullanmıyorsun diye posta koymuş yine bi şey demedim, son mesajında yine terbiyesizlik yapmış sesini yükseltmiş, bu kadar şans yeter sanırım ona, kendisi ömür boyunca yasaklanmıştır bisikletforumdan.

Kimse burada emektar yöneticilere sesini yükseltemez saygısızlık terbiyesizlik yapamaz, beğenmeyene kapı açıktır...

Ayrıca Bülent, seninle en son msn görüşmemizde belirttiğim nedenlerden dolayı senin de sabıkan var, dolayısıyla şansını fazla zorlamamanı öneririm, bu şu anlama geliyor, gözüm üzerinde olacak en ufak huzur kaçırıcı hareketinde sistemden uzaklaştırılacaksın... Eğer buradan insanlara ulaşmaya devam etmek istiyorsan üzgünüm kurallara uymak zorundasın...

Bisikletforumu beğenmiyorsan güle güle, biz burda bazı standartlar dairesinde hareket ediyoruz bu yüzden bisikletforum bir numara, bu kaliteyi korumak zorundayız , senin keyfine göre hareket etmeyiz, kullanıcılar gelir geçer, bisikletforum her zaman baki kalır ve yoluna devam eder ;)

Ya arkadaşım bu ne faşistlik anlamadım gitti. Zaten şu saate kadar beni atmadığına da şaşırdım. Böyle bir cevap olabilir mi? "Ben istediğimi atarım beğenmeyen gitsin" tarzında. Burda bu kadar kişi birşeyler paylaşıyor yazıyor çiziyor. Editör olman sana bu hakkı veriyorsa vah ki ne vah.
Forumda yönetici olman sana ne gibi bir imtiyaz sağlıyor Hakan. İnsanların sana duyacağı saygıyı forum yöneticiliğinin verdiği imtiyaz ile mi sağlıyorsun? Öyleyse vah ki ne vah vah.

Burcu'nun avukatı değilim. Belki senin muhabbetin benden fazladır bilmiyorum. Ama orda sana bir saygısızlık yok. Kendine göre bir şekil yapmışsın o da anlamamış. BMX köşesindeki çocuklar düzgün Türkçe kullanmadıkları zaman uyarılmıyorlar mı? Sen de Türkçe'yi düzgün kullan diye uyarmış. DOğru da yapmış.

Buranın emektar yöneticilerine kimsenin kasti yaptığı bir saygısızlık yok. Ama dediğim gibi saygıyı insan kendi kazanır.

Gelelim benim sabıkama. Bisikletforumun sicil memurluğuna mı başladın Hakan? Kusura bakma da senin çapın bana sicil dosyası oluşturmaya, laftalamaya yetmez. Hayatımı bisikletforum'da bir rütbe alıp bunla mutluluk duyarak geçiremeyecek kadar yoğun birisiyim. Karşımdaki Federasyon Başkanı da olsa rütbesi , yetkisi ne olursa olsun bir hata varsa tartışırım. Gir google'a Bülent Atlas diye arat karşına İlhan Cavcav ile mahkeme tutanaklarımız çıkar. Zamanında yarış süreleri yüzünden senle bir polemiğe girdik sen yine ben forum yöneticisiyim benle tartışamazsın formatı ile çirkin bir cevap verdin.

Sitenin diğer editörleri (ki Halil'i felan yakından tanımasam da yazdıklarından az buçuk tanıyorum) senin bu faşizan tutumuna olmuyor demiyor ise hata ediyorlar. Bir site üyesinin burada bir fikir tartışmasından dolayı atma ile tehdit edilmesine göz yummak doğru ise denecek zaten birşey kalmamış.

muhabbette kal...

• Beğen
Tepkiler: gatila
Geri