Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bodrum,marmaris

adm coach

Daimi Üye
Tepki
528
Arkadaşlar sezonun 2.yol yarışı kesin olmamakla birlikte marmarise alınabilir...

Scudo
Adem Bülent bana Kuşadası diye duyum aldığını söyledi..:rolleyes:

20-21 mi, 19-20-21 Şubat mı?
Büyükler kaç km olacak? (her 2 veya 3 gün için de kaç km)

@Fatih Buzgan

Fatih, Alanyadaki sistem uygulanırsa (ki büyük ihtimal uygulanır) 2 gün toplam 200+ küsür km artı kriteryum olur, senin km ile sorunun olacağını sanmıyorum maratoncu olduğun için, ama ani ve şiddetli ataklarda ve 3-5 dakika sürebilen çok şiddetli tempolarda ana gurupta kalacak şekilde antrenman yapmak uygun olur.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Buzgan
pirim bu şiddet km kaçtır ona göre hazırlanalım. en azından bir iki tanesine karşılık veririz.

Sağol Hakan abim, Eski kondüsyonum ve başarımla anılmak hoş bir duygu.Bunu bana tattırdığın için teşekkür ederim.Fakat eski sezon sonundaki Alanya mtb yarışından bu yana bırak yol bisikletini, mtb ile bile antrenman yapmadım.
Tabi temel var ama kondüsyonun rolü büyük biliyorsun.
Kuşadasına gelirsem sadece tecrübe için geleceğim, bir yerden başlamalı.
O zaman dediklerine göre muhtemelen 19-20-21 şubat şeklinde yapılacak yarış.

@Hakan Yazman

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
@bisela

Büyüklerde ataklar düzde 55-60 km/h dan aşağı düşeceğini zannetmiyorum, yokuşlarda ise ortalama birinin hemen hiç şansı diyebilirim yok deryar az olduğundan.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
eğer tarih değişmesse aynı tarihte kackar bisikletin cekmeköy final yarışı var.karar vermek gercekten zor:)

@Bora TİRKİ

Kuşadasını ilk ve son alternatifler arasında görmedim..sonradan ilave edildiyse bilemem ama bodrum olmayacağı kesin..keşke Kuşadası olsa,, ama ben MARMARİS olarak görüyorum....ancak,,o tarihlerdeki parkur ve diğer (organizasyona dahil)alternatiflerin son durumu incelenerek karar değiştirilebilir..Marmaris parkurlarında,,%15 ve % 20 ye takılacak çok alternatifler var...Kuşadası parkurlarında bu alternatif sayısı daha az yani anlayacağınız arkadaşlar,,,bu yarışın direktörü ben olsam ve gurubun yarısından çoğunu baraja takmak istesem,,marmaristeki parkurların bazılarında bunu garanti başarabilirim..artık kafadaki yorumu size bırakıyorum...ne demek istediğimi anlamışsınızdır..Kuşadasıda bunu başarabilir ama Marmaris kadar değil tabii...

@Bora TİRKİ

Evet , Marmaris Kesinleşmiş.
19 Şubat'ta sadece teknik toplantı var. Yarış tarihi 20-21 Şubat. Osman Genç'ten öğrendim. Ayrıca hesaplı pansiyon otel gibi duyum olursa buradan lütfen kontakt kuralım ki kazık yemeyelim.:in:

aslında çok iyi bir fikir daha önce bu bölgelerde konaklayan arkadaşlar konaklama ihtiyaçlarında yardımcı olabilir. teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Master ve büyükler bu tarihte sanırım, bayan genç ve yıldızlar sonraki hafta herhalde ?

• Beğen
Tepkiler: sadana
uzun süredir yarışlara katılmadım. yeni katılım prosedörünü bana açıklarsanız sevinirim. klüp sporcusuyum ve tekim diğer arkadaşlarım ferdii. yarışa giriş kaydımın yapılmasını klübüm mü yapacak yoksa beden terbiyesi il müdürlüğüne kendim mi başvuracağım paylaşacağınız bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum.

Geri