Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bodrumdan çıkan bisiklet yenilenmeye değer mi?

Tepki
10
Merhaba arkadaşlar. 10 yıl önce aldığımız bir bisiklet aklıma geldi, bodrumda yıllarca kalmış. Çıkardım, yıkadım. Sanırım tek sağlam yeri kadrosu. Ağır sayılabilecek çelik kadrosu var. Önünde amortisör var, ortasında yok.

Lastik, vites sistemi, fren gibi şeylerin değişmesi gerek. Orta seviye şeylerle yeniletsem ne kadara mal olur? Single speed bile olur.

Bisiklet hevesim var fakat 500 liraya pek bir şey alamayacağımı anladım. Asıl amacım şehiriçi düzgün yollarda arada tur atmak.

Scudo
nostalji yapmaya değer bi kadrosu yoksa hiç uğraşma

@Burak Özkan

Bunları bir değerlendirim derim;
(link)
(link)

Kadronun fotografini atabilsen cok iyi olur detayli fikirler gelir. Yol gosteren arkadaslar mutlaka olacaktir diye dusunuyorum.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben her zaman derim resim resim resim..[emoji2] Belki de çok güzel ve kaliteli bir bisiklet ancak yazılarınızdan 10 yıl önce marketten aldım ama hiç binmedigim Demir yığınına masraf yapayım mı dermiş gibi olmuş. Eminim güzel bir bisiklettir. Bur görelim resmini de daga fazla kalmasın Bodrum'da karanlıkta. Güzel birşey çıkabilir. ( masrafa değecek ) [emoji106][emoji106][emoji2]

• Beğen
Tepkiler: dogukan_gurlerr
Çıkardım bisikletçiye götürdüm. Toplam masraf 30 lira oldu. Çok ucuz geldi nedense. Göbeği, fren telini falan değiştirmiş, genel bakım yapmış, seleye kılıf takmış usta.
Çelik kadro bisiklet olmasına rağmen 14 - 15 kg geldi tartıda. Daha ağır bekliyordum.
Sele çok çok kötü. Ona bir şey yapamadık. Oturduğumda burnu havaya dikiliyor ve inanılmaz acıtıyor. İki günde 10 km'den fazla sürdüm ama seleyi olması gereken konuma bile getiremedim, o kadar çok acıtıyor ki 200 metrede bir inmem gerekiyor. Seleyi yükselttiğimde aniden durunca çok fena çarpıyor, can yakıyor.
Onun dışında düzgün yolda çok güzel akıyor. Ön amortisörüne rağmen tümsekleri kötü hissediyorum.
Yine de uzun zaman aradan sonra rüzgarı yüzünde hissetmek çok güzel :)

Karanlık olduğundan net çekim olmadı ama bisiklet bu.

http://i.imgur.com/v8eDPMp.jpg

Decathlon'dan 15 liraya jel sele kılıfı alın, hiç değilse biraz rahat edersiniz.

@Burak Küçük

forum da sele kılıflarının seleden kaydığını ve çok rahat ettirmediğini duydum. arkadaşın yazdığı gibi jelli olmasına dikkat edin veya 2. el sağlam uygun fiyata sele bulabilirseniz almanızı tavsiye ederim,
sonuçta seleye oturduğumuz yer değer verdiğimiz yerlerimizden biri :).

Geri