Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bolu

Scudo
Arkadaşlar 1 haftaya bolu ya gelicem rotalar olarak tavsiyeleriniz nelerdir amacım bolu merkez den doruğa çıkmak ardıç a gitmek gibi yorumlarınızı bekliyorum hmm bide kızıkyaylası olablir mesela

Merhaba Bolu lu arkadaşlar 4 gün önce gölcüğe gittim bisikletle 2 gün öncede Abant yollarını aşındırdım nasipse yarın sabah erken uyanıp Kızık Yaylasına çıkmayı deneyeceğim çok zor olacak(benim için) ama yine de deneyeceğim iniş çok zevkli olacakta doruğa kadar çıkmak nasip pes etmeye niyetim yok ama:D :in:

Şu forumdan Bolulu kimseye ulaşamadım ya ona yanıyorum. O kadar gezi oldu vs kimsede tık yok. Neyse yakın zamanda turlara başlamyı düşünüyoruz, inşallah buradan görüp katılanlar olur.

@cazz

Cazz ; Bizde seni anlıyoruz ama Bolu'lu değiliz :) konuyu gereksiz işgal etmeyelim dedik :)

@kkazim

Ben varım hocam Bolu'dan :p geçen sonbaharda 473 H race almıştım ama sınava hazırlandığımdan foruma da giremedim turlara da katılamadım. Yazın turlara mutlaka katılacağım ancak şuan sınav nedeniyle zor gözüküyor.

İyi pedallamalar size :(

Çok vaktim olmuyor ama bu bir tutku ve müsait olduğun ilk anda kendini pedal başında buluyorsun.

Herkese selamlar.

16 haziran Sabah 4-5 civarı Eskişehirden Bolu'ya yola çıkıyorum eğer bir aksilik çıkmaz ise.
Hangi rotadan geleceğime karar vermedim daha. Bozdağ üzerinden Nallıhan-Mudurnu istikametinden mi gelsem? Veya Adapazarı üzerinden mi?
Adapazarı Üzerinden 300km Otoyol
Nallıhan üzerinden 200 km tali yol

@ozgurerdem

nallıhan tarafından gidersen manzara çok güzel ama biraz yokuşlu.
1600'lere çıkıp sarıcakaya'da 200 lere inip tekrar 1200lere falan çıkıyorsun.
yol da sakin..
rotan çok güzel imrendin sana :)
inşallah bir aksilik olmazda yaparsın turunu.

@ozgurerdem
Daha önce forumdan başka bir arkadaşın eskişehir-bolu-eskişehir turuna ait başlığı var. Sanırım nicki Eya idi. Hatırladığım kadarıyla Mudurnu üzerinden gelmişti. Dönüşü de Adapazarı üzerinden yapmıştı.

merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum,bende boluda oturuyorum üniversite öğrencisiyim herkese selamlar
umarım birlikte pedallarız:)

selam arkadaşlar bölgesel topluluklarda bir topicim var burayı yeni keşfettim çünkü :D ben de toplu bir organizasyon ayarlamayı çok isterim eğer sizde isterseniz irtibata geçip bir organizasyon ayarlayabiliriz. abant tarafına bir gezi mesela toplu olursak daha eğlenceli aktiviteler yapabiliriz diye düşünüyorum çünkü boluda bisikletlileri toplayacak yetkin bir kulüp yok malesef . saygılarımla eray geçay :)

Bir İstanbul'lu olarak ben de Bolu'yu çok seviyorum. Bolu'da bisiklete binmek istiyorum ama düşünüyorum taşınıyorum neresinde binerim çıkartamıyorum. Benim şehir bisikletim var. Bu yüzden sadece yollarda binebilirim. Abant yolunda binmek ilginç midir? Köpekler saldırır mı? Binilecek yönler nelerdir? Biraz açıklayıcı bilgi rica ediyorum.

@muratcolakoglu

Abant yoluna gelmek için E-5ten Abant sapağına gelirsiniz veya Bolu'yu iyi tanıyorsanız Gövemden doğru gidersiniz ki bu bisikletle gidiyorsanız daha güvenlidir. Abant yolu asfalttır. Önce bir köyün içinden geçersiniz daha sonra sağında solunda evler bulunan asfalt yoldan devam edersiniz . Yolun kenarında güzel alabalık restoranları vardır :) onları da geçtikten sonra köylü teyze ve amcaların sucuk ve köfte yaptıkları sobalı küçük mekanlarına gelirsiniz :) Güzel yerlerdir kışın daha güzel olurlar :) Onları da geçtikten sonra binmeye devam ederseniz Abant'ın girişine varırsınız. Yolda köpek saldırmaz :)

Bunun dışında Gölcük yolu biraz diktir ancak ormanın içinden geçer. Orası da güzel olabilir. Dağ bisikletiniz olsaydı daha seçenek sunardım ama şuan aklıma gelen bu kusura bakmayın :) Ben bilmediğin yerlere giderken telefonumun navigasyonunu çalıştırıyorum böylece kaybolmadan yeni yerler gezebiliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: muratcolakoglu
Geri