Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bolu'da iki kişi misafir edebilecek kimse var mı? (Utanarak soruyorum)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
pardon... hitap şeklini düzeltmesi gereken ve engellenmesi gereken o iki kişiden biri ben miyim?

eğer öyleyse, hitap şeklimi daha fazla düzeltmeyeceğim....

ve eğer engellenmem gerekiyorsa, süresiz olarak engellemenizi isteyeceğim... (hazır eliniz değmişken forumdaki tüm mesajlarımı da silerseniz çok makbule geçer tabi...)

@CandanC Sizde karşı tarafı kışkırttığınız için sizede söylüyorum.
Kimseye ''salak mısınız'' deme hakkınız yok.

bir üstteki mesajımı tekrarlıyorum...

@uncass tam filmin en Heyecanlı yerinde giren reklam gibisin hiç olmadı bu ;) ;)

• Beğen
Tepkiler: uncass
çok komik gerçekten... burda en basit ifadeyle kadınlar için "psikomotor bilmemneniz gelişmemiş" demek hakaret değil... ama birine kendi mesajında yazdığı bir cümleyi hatırlatmak hakaret, kışkırtmak öyle mi... arkadaşın da kışkırası gelmişse bunun sorumlusu ben değilim... üstteki mesajlarımın arkasındayım....

@CandanC Sorun banaysa abla evet. Engellenmesi gereken iki kişiden birisi sensin. Sana yöneltilen hiçbir şey yokken kimse senden bir şey istemiyorken insanların dikkatinden kaçabilecek bir durumda kalkıp kendinizden yaşça küçük birine salak mısın diyemezsin. Sana bu hakkı kusura bakma ama kimse vermiyor. Kimseye hakaret etme özgürlüğün yok.

@BF Okuru bence konuyu kilitleyin yöneticim Tartışma büyüyor

söyleyecek başka bi'şeyim yok hakim bey... yukarda savunmamı yaptım, ceza verilecekse de ceza için talebim belli... baştansonra yazdığım tüm mesajların arkasındayım, değiştirmeyi de düşünmüyorum...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri