Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bostancı-Kartal yolunda antrenman yapan hanımefendiye taciz

Scudo
Bu haberi görünce aklına @orijin gelen bir ben miyim? :kahve:

Masturbasyon dünyanın her yerinde yapılıyor. Bu olay her yerde meydana gelebilirdi. Üstelik batı insanı hedonist, kendini tatmine çok daha düşkün. Bu açıdan bakarsak doğu insanı > batı insanı. Böyle menfi olayları sürekli gündeme taşıyarak insanlarımızın saf ve temiz duygularını incitmemeliyiz. Hem o kadının o saatte orada tek başına ne işi varmış?

"Şu mübarek plakamın aşkına" demiş asılmış.. gaza.. Konuda yeni, garip, beklenmedik, olağanüstü bişey yok. Yakın zamanda salıverilir, eş dost arasında bi kaç ay eğlence konusu olur, sonra da unutulur gider. Tabi o arada başka bi yerde yine yakalanmazsa..

Hatun varmış araçta, arka koltuğa kaçmış. O yüzden cezai ehliyeti yok 🤣

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Bu paylaşım sabah erken saatlerden beri dolaşımda. Bu akşam saatlerine kadar adamın plakadan dolayı kimliği belli ve olay da görüntüyle sabitken yakalandığını duymamamız büyük skandal.
Reis sayesinde 🤘

Aşkım. Yanımda oturursan çok hoşuma gider, sana baktıkça içim açılır. Ama ışıklarda yan araçtakiler sana bakar, kıskanırım. Arka camlar filmli, orada otur bebeğim. Ben de seni düşünerek sol elim direksiyonda, sağ elim ise... Vites kolunda tabii ki.

• Hahaha
Tepkiler: lrfan
Plaka ve durum pek çok şeyin özeti ..

Masturbasyon dünyanın her yerinde yapılıyor. Bu olay her yerde meydana gelebilirdi. Üstelik batı insanı hedonist, kendini tatmine çok daha düşkün. Bu açıdan bakarsak doğu insanı > batı insanı. Böyle menfi olayları sürekli gündeme taşıyarak insanlarımızın saf ve temiz duygularını incitmemeliyiz. Hem o kadının o saatte orada tek başına ne işi varmış?

Ben hiç bir haberde bir ateistin 10 yaşında erkek çocuğa cinsel ilişkiye girdiğini ya da badeleme adı altında saçma salak işlere karıştığını, kaza ya da tavuğa ya da keçiye cinsel saldırıda bulunulduğunu okumadım, görmedim ama %99 u müslüman olan bu ülkede artık bu olayları haber bile saymıyorlar ... Sizdeki de 3 maymunu oyna kafasından başka bir şey değil ya da bir kereden bir şey olmaz kafası... Normal ama, ülkece bu tip zihniyette insanlarca yönetilmek istenen bir süreçte dünyaya gelmişiz..

Eee... Adam bizim gibi laptop başında pineklemiyor. Foruma sadece yağmurlu havalarda takılınca bunun yaşanması normal. Şurada yazılanları okursan kim hangi tarafta, kim kime atıfta bulunmuş vakıf olacaksın Serdarcım.

• Muhteşem
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Siyah Skoda Superb fobisi olacak bisikletlilerde

Geri