Scudo Sports

Bostancı

Çok teşekkür ederim

Scudo
İstanbul'un en aktif başlığı burası olduğu için buraya yazdım, başka yerlere de aynısını yazıp kirletmek istemiyorum ortalığı.

İstanbul genelinde 4-5 km uzunluğunda ortalama %5-6'dan yüksek eğimli rampa bilen var mı? Yani 350-400 metre irtifalar.. Kocaeli de olabilir?

istanbulda oyle bir yokuş yok. kocaelinde kartepe var.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
İstanbul'un en aktif başlığı burası olduğu için buraya yazdım, başka yerlere de aynısını yazıp kirletmek istemiyorum ortalığı.

İstanbul genelinde 4-5 km uzunluğunda ortalama %5-6'dan yüksek eğimli rampa bilen var mı? Yani 350-400 metre irtifalar.. Kocaeli de olabilir?

Link paylaşamıyorum. Kuzey Marmara Yolu Çavuşbaşı Climb.
Bu Strava segmenti dediğine kısmen uyuyor, iki gün önce sürdüm, arka ışık olması önemli çünkü tünele giriyor yol

Kocaeli de çok yok ama rotalarımda:
Beylikbağı ulaştepe olarak geçen bölge var 1 tanesi sert (Denebilir), diğeri normal.
Eskihisar tırmanış; yol ve tübitağa giden kısım - 2 ayrı yokuş + mezarlık kısmından çıkınca farabinin altına kadar olan tırmanış
Darıca ziraat üstünden sitelere 200-300 mt + saat kulesinden sağa gidip merkez camii'ye gidene kadar tırmanış (4-5% gibi bir eğim ama uzayan yokuş denebilir).
Adem yavuz var buralarda tırmanış atmak güzel ama hard yokuşta mevcut, bisikletliler çıkamaz.
Çayırovada da mevcut

Kocaeli gebze - çayırova - darıca kısımlarında tırmanış rotalarım genel de bunlar ve sabittir.

Geri