HakanAydın55
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 375
- Bisiklet
- Mosso
Bisiklet üzerinde pedal çevirirken çat çut sesler geliyordu.
Bisikletçiye gösterdim.
Ondan dır bundan dır derken en sonunda aynakol göbeğinden olacağından şüplelendi.
elinde bir adet bottom bracket shimano vardı. ama sökme anahtarı yoktu.
kenara havlu sarıp kurbağacıkla söktü bi şekilde. elindeki parçayı taktı. Bi tur attım ses gitti.
çıkan parçayı bottom bracket elimle yokladım biraz. sağ parça rulmanı sorunsuz , sol taraf rulmanı dönerken bir pütürtü hissettim elimle. çıt sesinin kağnağı sanırım...
arkadaşımı aradım durumu anlattım. bana takılan bottom bracket shimano yol için mi diye sordu bende aynakola baktım. Mountain yazıyor.. MTB parçası takmış. vites geçişlerinde biraz sorun yarattı fakat ses falan kayboldu. Arıza kaynağını bulmuştuk.
bende internetten yol bisikleti için bottom bracket shimano aldım .
anahtarıda interneten kendim aldım. 15 dk sürede kendim hallettim.
tekrar bisikletçiye gidip değiştirmesini istemedim. çünkü söküm anahtarı yoktu.
bende anahtarı internetten kendim aldım.
Bisikletçiye gösterdim.
Ondan dır bundan dır derken en sonunda aynakol göbeğinden olacağından şüplelendi.
elinde bir adet bottom bracket shimano vardı. ama sökme anahtarı yoktu.
kenara havlu sarıp kurbağacıkla söktü bi şekilde. elindeki parçayı taktı. Bi tur attım ses gitti.
çıkan parçayı bottom bracket elimle yokladım biraz. sağ parça rulmanı sorunsuz , sol taraf rulmanı dönerken bir pütürtü hissettim elimle. çıt sesinin kağnağı sanırım...
arkadaşımı aradım durumu anlattım. bana takılan bottom bracket shimano yol için mi diye sordu bende aynakola baktım. Mountain yazıyor.. MTB parçası takmış. vites geçişlerinde biraz sorun yarattı fakat ses falan kayboldu. Arıza kaynağını bulmuştuk.
bende internetten yol bisikleti için bottom bracket shimano aldım .
anahtarıda interneten kendim aldım. 15 dk sürede kendim hallettim.
tekrar bisikletçiye gidip değiştirmesini istemedim. çünkü söküm anahtarı yoktu.
bende anahtarı internetten kendim aldım.