Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Böyle Bir Jant Setine Sahip Olmak İster miydiniz?

Scudo
Bu jant TT jantı.yani time trial jantı yani normal yolda kullanılan bir jant. Salon jantı değil...

Ön-arka toplam 2 kg lık bir jant seti ilede mazgala girersen jantın formunu bozarsın hatta 8 olabilir.

70-80 km ile giderken önüne kaya çıkmadıktan sonra küçük taşlar bu jantlara hiç bişiy yapamaz.

Bu jantların toplam ağırlıkları 1100 gr civarında buda kalın v profilinden kaynaklanıyor. Adamlar bu jantları türkiye yollarını düşünerek yapmamışlar.

Amerikada bisiklete binenler bilir. kapanıp yola hiç bakmadan yüzlerce km yol git önüne bir tane bisiklete zarar verebilecek bir engel çıkmaz.

Sonuçta bu bir jant. adam bunu süs olsun diye yapmamış cam biblolarla karıştırmaya acet yok.

Görmeyip kanyon gibi mazgalada 40 la girersen jantı dağıtırsın,bırak jantı kendinide dağıtırsın...

işte o mazgallarda neredeyse her 2 sokağın birinde var buralarda amerika diyosun amerika değil ama portekiz de 3 afrikanın lagos kentindede 2 sene yaşadım ve 6 ay boyunca ispanya paris aralarında değişerek kaldım oralarıda biliyorum ve ne anlatmaya çalıştığınıda ama diyorumya senin 40 la buradakki mazgallara girmen bu jantı dağıtır ama işte buralarda 2 sokağın birinde var mutlaka sorun burada ;)

yoldaki mazgallar Avrupalaşsın, o zaman bi bakarız:)

bir de videoda vardı zaten gören bilir, köpeğe vurunca darmadağın. Bu janta fren bile basmak ayıp olur. Allah sahibine bağışlasın.

@soneryen

evet hepimize birer piyango lazım ama mantıksız bence kesin çalarlar adam kilidi keser jantları alır kaçar:D

kütahyada yolar berbat bu jantlara valla ayar çekilmezz zaten olupta olası 3 4 tel var :D

gerçektende çok uçuk değmez bu fiyata çok güzel bisikletler toplanabilir

Geri