Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Böyle Bir Takasa Siz Ne Derdiniz ?

AyberkZeybek

Aktif Üye
Tepki
40
Merhabalar Arkadaşlar
Yol bisikletine geçmek istediğim için epeydir uygun fiyata veya takaslı bisiklet arıyordum, karsıma bir teklif geldi benim 2011 senoda 741 bisikletimin üstüne 200TL ile karsı tarafın yine 2011 model carraro 915 D'AMBIEZ SL 18V bisikleti ile takaslıcaktık ben şimdilik vazgeçtim, çünkü gidonu dar yok şöyle böyle diyerek aklımı karıstırdılar boyum 172 bisikletin kadrosu 51 bence kadroda uyuyor ? Sizden bir fikir istiyorum...

Scudo
Sıfır fiyatları üzerinden aradaki fark 200 lira aynen yansıtılmış.Demek ki ikinizin bisikletininde aynı temizlikte olması gerekıyor.Eğer öyle oldugunu düşünüyorsan ve bisikleti yakından görüp hoşuna gittiyse neden olmasın.Son tevsiyem ise MTB ile Yol bisikleti kullanımı birbirinden çok farklıdır aynı değişimi ben 6 ay kadar önce yaptım ama beni tanıyanlar bilir ben zaten yol bisikletine meğilliydim.Yani araziyi cok sevmezdim uzun yol yapmayı hız yapmayı severdim.Rampa cıkmaktan hoşlanırdım o yüzden bendeki değişiklik çok iyi geldi.Sende bisiklete binme tarzını böyle düşünüyorsan direk geçmeni tavsiye ederim.Yok ben arazide gezmeyi de severim toprak çamur atlayım hoplayım istiyorsan veya bunları yaparken çok mutlu oluyorsan yol bisikletine geçtiğin gün MTB ni özleyeceksin haberin olsun.

• Beğen
Tepkiler: AyberkZeybek
@ferhat köse

evet bisikleti yakından gördüm biliyorum 3 ay önce falan alındı daha oda... bende sizin gibiyim demekki :D mtb aldıgımada pisman aldım daha sonradan çünkü asfalt yoldan gelmiyorum :) pedallamaya basladımmı bi 80km yapmadan dönmüorum asfaltta ve yol bisikletine çok hevesim var, işte dediğim gibi kafamı bulandırdılar...

@İlyasDoğru

Kaç Olmalı ? Carraronun o Modelinin 480mm 510mm 540mm 570mm kadroları mevcut sadece :/

Bisikleti Deneme Şansım Var, Bana Uygun Olup Olmadıgını Nasıl Anlayabilirim Ayrıca ?

Bisikleti dik tut.Seleden inip ayaklarını yere bastığında apış aranla kadro üst bağlantısı arasında en fazla 3-4 parmak kalmalı.Apışaran kadroya değiyorsa ya da bu mesafe çok açıksa uygun değildir.

• Beğen
Tepkiler: AyberkZeybek
Geri