Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Böyle firmanın önünde eğilirim

Scudo
@Ahmetgitar
bu bana bir anıyı hatırlattı. 1970 lerde babam İskenderun'da bize pirinç unu satan alberto dinkçiyana nasılsınız diye sormuş. Sayenizde iyiyiz demiş. Anlamamış babam. Siz benden bu malı alıyorsunuz ya ondan iyiyim. Demiş. :)

Customer is the king. Seller is only steward.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@Synapse

Doğru mu anladım, siz Amerika'da yaşayan veya oraya gidip gelmiş tanıdıklarınızın size söylediklerini kaynak göstererek ABD'nin en ünlü üç markası sıralaması mı yaptınız? Hadi buna inandınız ve yaptınız, forumda bari paylaşmayın.

(link)

İlk 100'de değil Specialized, hiç bir bisiklet markası yok.

Bir de şu var:

(link)

Arkadaşlar hayalinizdeki şeyleri gerçekmiş gibi yazmayın. Yapmayın, etmeyin :)

@JRV iki marka ilk sıralarda Walmart ve Google dışında ama sıralamada Specialized'i geçtim, onca markada Trek bile yok. Bu sebeple ilginç geldi bana. Specialized sıralamada nasıl olmaz onu da anlamış değilim. Bu istatistik tabloları neye göre yapılmış acaba firmalar şu kadar satışımız var, şu kadar hissemiz var deyip de mi böyle bir şey sunmuş acaba? Bir de böyle istatistikler önceden de söylediğim gibi bazen insanları yanıltabilir. Daha geçtiğimiz günlerde Amerikalı biriyle konuştum Specialized'in ABD'de herkesin bildiği, kullandığı ve istatistiklerde ilk üçte olduğunu söylemişti. Herkesin arabası kendine mercedes'tir derler ya, sanıyorum o hesapta bir cevap verildi herhalde. Bu arada iki linkteki veriler uyuşmuyor. Apple mesela aynı değil sıralamalarda. Ayrıca kendiniz demişsiniz hiçbir bisiklet markası yok diye, peki sizce bu ilginç değil mi?

@Synapse

Neden ilginç olsun ki? Bisiklet sektörünü gözünüzde fazla büyütmeyin. İnsanların gündelik hayatının vazgeçilmezi onca teknoloji ve sanayi markası varken bir bisiklet markasının bu kadar popüler olabilmesi için insanların sadece bisikletle ulaşım sağlıayabiliyor olması gerekir.

@Selim Çam specialized türkiye distribütörlüğünü aktif pedal yapıyor dostum bilgine. : )

Esselamu Aleyküm. @Fatih Buzhan kardeşim tamam marka güzel olabilir ama önünde eğilmek kısmı abartı olmuş.

Geri