Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

böyle olmak isteyen ??

Scudo
bu ne böyle adamlar kas yapacaz diye kafayı yemişler günlük hayatta rahatça hareket edebileceklerini sanmıyorum

@Süleyman Uzunköprü
yok böyle adamlar war hatta forumda bununla ilgili bir başlık açılmıştı orada konuşulmuştu

Bu abilerin vücut içeriği herhalde şöyle:
Su, kas ve hormon ilacı!
Ayrıca; diz kapağı bölgesinde pek fazla kas yığını olmadığına dikkat ettiniz mi? Neredeyse hiç yok gibi! İlginç!!!

Herşeyin fazlası zarar. Tabi her gördüğünüzede inanmamak lazım ;)

Ben bu kasların doğal yolla olduğunu sanmıyorum. Sanki arkalarında kasları şişirmek için bir pompa var, ilginç.

@Ali Menemen

Ali senin yorumlarına hayranım gerçekten.Ama dediğin gibide olabilir. :):rolleyes:

Pek inanmayın bence çünkü insan vücudu gelişim sınırı vardır. Bunlar sınır dışı photoshop yapılmıştır kesinlikle çünkü ben de bu sporla ilgileniyorum ama tabi bu kadar çok değil.
Kesinlikle insanları anotomileri gereği bir yere kadar gelişirler.
Bazı vücut geliştirme sporu yapanların ilaç, protein, karbonhidrat gibi yapay şekilde destekleyici ürünler kullanmalarının bir sebebi de budur, yani natural (doğal) beslenmenin yetersiz kalıp insanı bir yere kadar geliştirip ulaştırmasıdır.

Dünya Şampiyonu Ronnie Coleman'da bile böyle vücut yok. Bu fotolar üzerinde oynanan photoshop hilelerini göstermek için programı edinmeyi bile düşündüm. Yani çok basit bir iki hile ile vücutçu olmadığı bir hale getirilebiliyor.

http://graysmatter.codivation.com/content/binary/Ronniecoleman.jpg

Sanki Arkada bi delik var ve Bir adam durmadan pompalıyor aşağı-yukar-aşağı-yukarı :D

- bir ki.. bir ki.. Salih abi ben bittim sen devam et .
- Tamam evlat.

Resimlerin çoğu fake, photoshoplu yani ama hepside gerçek vücutçu ama bu kadar değiller hemen hepsini tanıyorum zaten.

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
@Ali Yarıcı

Diz kapağı bölgesinde kas sistemi yoktur. Aslında tüm o resimlerdeki adamların kaslarına oranla kemikleri (böylece 3. resimdeki adamın diz kapağı bölgesi) de aynı oranda gelişir. Kemikler kalınlaşır. Hatta vücutçuların aldıkları hormonlardan dolayı çene kemikleri uzayanlar ve bu yüzden ameliyat olanlar vardır.

• Beğen
Tepkiler: Hakim Arslan
Düzgün bir akla ve mantığa sahip olan hiçbir insan böyle olmayı veya buna yakın bir vücuda sahip olmayı asla istemez. Çünkü fotoğraflardaki insanlar gerçek olsalar dahi hareket özgürlükleri o kadar sınırlı ki, sağ koluyla sırtının sol tarafını kaşıyamaz. Bilen zaten biliyor da ben de bir açıklayayım dedim ;).

Geri