Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Böyle sürüş olur mu yahu

Scudo
İstanbulda yemez baba. Bi taksicinin yada minibüsçünün tampona sülük gibi yapışır bu. Zaten onlara fırsat kalmadan ya 35cm kaldırıma zıplayamaz düşer, yada çukura mıcıra bişeye girer düşer :D
Düşünsenize bu şekilde bağcılarda sürüyor, şerrefliyim bi yaya kafa atar buna :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@Kovalski

Ya deli yaa :D Kaskta takmamış, dalıyor kasapların arasına, yapışacak mazallah.. Sonra arabalar bize şöyle, rere rörö :islik:
 
  • Beğen
Tepkiler: volkan baran
Çocuk bisiklete çok hakim eyvallah ama bu şekilde uzun süre sakat kalmadan yaşayabileceğini sanmıyorum, tabi yaşarsa. Bu arada kamerayı çeken takipteki elemanda hiç fena değil, videonun gizli mütevazi kahramanı :)
 
Bilmeyenler olabilir ekleyelim elemanın bisikletinde fren yok :bsmagryr: Bisikletli kuryeler hep böyle.
Geçen sene bi tanesi yayaya çarpıp ölümüne sebep olmuştu. Mahkeme yasal olarak en azından ön fren bulundurması gerektiğini belirtse de eleman "fren mesafemi etkilemezdi yaya önüme atladı" diye savunma verdi. Sonuç hapis cezası
 
Asıl görüntüyü alana şaşırdım. Hiç sarsmadan heyecanlanmadan çok stabil çekiyor görüntüyü. Elemana gelince çok kör noktadan dönüyor, şansına yada kendi kuralsızlığının içinde trafiğin kurallarına güveniyor olabilir. Bir gün o kör nokta ve kendi gibi kuralsız birine denk geldiği zaman asfalta akıtır pekmezini.

Ekleme: @BerkEvren Teşekkürler bilgilendirme için.
Şimdi fark ettim; izlerken sanki Gta vice city de bisiklet kullanıyoruz havası da var videoda. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@ilberto
(link)

Linkteki gimbal ile çekim yapıyor arkadan gelen eleman. Sarsıntısız - stabil görüntünün sırrı bu cihaz :harika:
 
  • Beğen
Tepkiler: Whistle1358
12:37 de yayalara bağırdığı zaman sesli güldüm. :koptum:. Tasvip etmem ama çok komik geldi o anki saçma hareketi.
 
Arkadan çekim yaparak gelen eleman kesinlikle daha başarılı. En anlık riskli geçişleri bile hiç ıskalamıyor, takipte arayı açmıyor, kamera hep videodaki aktöre odaklı, tam bir gizli kahraman..
 
Adana'da olsa ilk paketi yerine ulaştıramadan kendi sonsuzluğa kavuşur.
 
Baya iyi kullanıyo, baya da keyif alıyordur heralde çünkü böyle ekstrem şeyler denemesi bile keyifli, öte yandan spor arabayla otobanda ayı gibi gitmekten pek farkıda yok, türkiyede trafikte iki gün hayatta kalamaz bu ahada söylüyorum, bi kere frensiz bisikleti trafikte kullanma kafası nedir bilen varsa açıklasın, o yüzden de hiç durmuyo, yolu uzatmak ve kırmızıda geçmek bile gerekse, bunu yaparkende orada trafikte olan insanların iyi niyetlerini kullanıyor, yani bisikletli diye insanlar özen gösteriyor ve buda yollarda protokol gibi davranıyor, işte bu noktada türk şöförü acımaz bilesiniz. Minibüsten tek hamleyle kaçıyor ama zaten adam sinyalini vermiş dönüyor, sanki oyunda puan topluyo gibi. Iyi kullanıyo ama o kadar kalabalık bi trafiğikte denklemlerin birinde işler kurtarabileceğden fazla olur. Bisikletin neden olduğu bilinen tek ölümlü kaza bu şekilde frensiz bi bisikletle yaya geçidindeki bebek arabasına çarpma sonucu ölümünden sorumlu olan bisikletçidir, muhtemelen oda çok iyi kullanıyodu, hatta frene bile ihtiyaç duymuyordu. Açıklamasında frenlerini olmadığını söylediğinde ölen çocuğun babası bunun yasal olup olmadığını sormuş. :uzgnm:
 
Nasıl cezasız kalabiliyor ki böyle bir trafik canavarı? Nerde bu devlet, nerde bu emniyet? :koptum:
 
  • Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
NYTŞ'yi (New York Trafik Şube) göreve davet ediyorum!

Eleman tamamen diğerlerinin kurallara uyacağını bilerek ve ona güvenerek hayatta kalıyor. Yine de kör noktalara, dikkatsiz yayalara kurban gitmesi çok olası.

Ben de zaman zaman iki otobüs arasından geçiyorum, daha değişik tehlikeli hareketler de yapıyorum ama sonra ne yaptım ben, ne için yaptım, yaptığıma değdi mi derken dakikalarca iç sesimle tartışıyorum. Uzun lafın kısası dünyaya bir kez geliyoruz, gereksiz hareketler bunlar :)
 
ilk dk larda dikkatimi çeken tek şey adamlar bisiklet ve yayalar için köprü yapmış bizde olsa herkesin vergisiyle köprü yapılır, o köprüye araç geçiş garantisi verir geçen her araçtan para alınır geçmeyen her araç için devlet şirkete para öder yayalar ve bisikletliler vergi vermiş olmalarına rağmen katiyen geçemez geçmek isterlerse ileride polis çevirip ceza keser... Demek ki medeniyet böyle birşeymiş... Ama boşver ekonomimiz çok iyi batı bizi kıskanıyor :D
 
Trafik şube değilde NYPD yanından geçti. Birazda araçların aralarında dolanabilmesi makas atan ve boşluk görünce gazı köklemeyen araç sürücüleri sayesinde. İstanbul trafiğinde hiç şansı yok arkadaşın
 
  • Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
kaba, saygısız, bencilce ve tehlikeli kullanıyor. öyle veya böyle, ya kendine ya da diğer sürücü ve yayalara zarar verecektir ve vermiştir. eminim birçok insanı korkutmuş, arabaları çizmiştir. başkaları , o geçerken durduğu veya sert fren yaptığı için kurtulmuştur, o kendisi sorunsuzca geçtim sanmıştır. problemli bir kişilik olduğu belli.
istanbul da yaşasaydı muhtemelen altında bmw falan olacak ve e5 de sağlı sollu yardırıp sosyal medyada yayınlayıp övünen bir barzo olacaktı.
 
Geri