Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Br m615 (Deore) Fren vs Br m975(XTR) Fren

hsnbykkls

Forum Demirbaşı
Tepki
268
İsim
Hasan Büyükkeleş
Merabalar. Yeni fren alacağım ancak yeni model Deore ile eski model XTR arasında kaldım. Kullanan, deneyen, tecrübe sahibi olan var mı?

Scudo
SLX m675 neden bakmıyorsun. Ben orta noktayı bulayım. İki tarafta mutlu olsun. Hem tam fiyat performans ürünüdür. Erdoğanlarda kampanya vardı.

Bunu al kampanya var kaçırma. Senin verdiğin deoreden daha iyi bir üründür.

xtr eski modelde olsa xtr dır yani. genede sen bilirsin

• Beğen
Tepkiler: hsnbykkls
@chnkrmz
O fiyat verilmez. O fiyat verdikten sonra XT 8000 serisi alınır. Değmez birader, o fiyatlara en iyi fiyat performans ürünü SLX M675 'dür.

• Beğen
ikisi arasında kalmış ya. o ikisi arasından ben şey ettim. yoksa senin dediğin de doğru.
bende slx alırdım. hatta alacaktım kendimi tutamadım galiba yanlışlıkla cannondale caadx almışım :D

@chnkrmz
Ben kampanyadan aldım kaçırmak istemedim. Taktım on numara. Hem icetech teknoloisi var. XTR olan icetech teknolojili değil. Yada bir gömlek üste çıkınta XT uzun fren bacaklı vardı kampanyada.

Eğer SLX almaya karar verirseniz kargo dahil 370 liraya geliyor fiyatı. Yaklaşık 6-7 gün içinde teslim edilir. (link)

SLX olabilir aslında evet. Ancak olayın hikayesi, ben ikinci el xtr buldum. @emre zafer eryılmaz da da deore var. Şimdi ben xtr alırsam ve deore daha iyi çıkarsa benimle dalga geçer bu çocuk :D
Edit: İkinci el xtr 330 tl

@hsnbykkls
Deore XTR'dan daha iyi çıkmaz hiçbir zaman. Sadece baktığınız XTR icetech teknolojisi ve yeni teknolojiler olmayan eski model. İcetech önemli mi, eğer arazi ve yokuşlardan iniyorsanız soğutma önemli.

Bence diyerekten yaptığım yorum.

Birde arada neredeyse 2 katı fiyat var.

@Burak Boralılar
Gümrüğe takılıyor mu? 6-7 gün hiçbir şey değil. Yalnız gümrüğe takılıyorsa 40-50 lira fark var, değer mi. Birde 9 taksitle alınabilme imkanı var.

Şimdi baktım. +42 TL. shipping ücreti var. Türkiye'den pahalı geldi şimdi bu.

@soneryen Açıkçası gümrük olayını düşünmedim :) Şimdi Euro fiyatına baktım ve 91€ fiyat çıktı. Gümrük için ödeme yapılması gerekiyor. Hemen hemen sizin verdiğiniz link ile aynı fiyatlara gelebilir sanırım. Taksit ile buradan almak daha mantıklı.
Benim söylediğim fiyat kargo içerisinde olan fiyattı ama gümrüğe takıldığı için ücret ödeneceği için anlamsız oluyor.

@Burak Boralılar
Yok ya değmez bence. Gümrüğe takılması birşey değil. Ben bir defa sabah gittim, öğlene ancak çıktım ikitelli'de ki yerden. Bir daha tövbe dedim. Patron başlarım senin PTT'ne diyecek. Yarım gün işe gidemedim.

Peki abilerim ben ice tech li bir fren alsam, ancak ben de ice tech uyumlu rotor yok. bu sorun eder mi? Tamam ice tech teknolojisini kullanamam ama zarar verir mi frene

@hsnbykkls
Hiçbir zarar vermez. Rotorlarını ilk değiştireceğin zaman icetech rotor alırsın. Olur biter, sorun kalmaz. şimdi kendi rotorlarını kullanabilirsin.

• Beğen
e iyi oldu madem böyle :D çok teşekkür ederim @soneryen SLX fikri çok iyi oldu benim için

@hsnbykkls
Şimdiden hayırlı olsun. Bence ne doğru seçim SLX söyledikleriniz içinde en iyi

Geri