Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

BROMPTON! Küçük Canavar.

Güzel bir video olmuş. Katlanır bisikletin Royce Royce u demiş, doğru demiş. Bir ekol olabilir ama ortalama Türk tüketicisi için pahalı. Katlanır bisikletlerin fiyat yelpazesi 700 TL den başlıyor ve 4-5bin TL ye gelene kadar daha cazip bir çok marka model var. Fiyat performansını göz önünde bulunduran benim gibi tüketicilerin pek ilgi duymayacağı bir marka Brampthon.
 
Scudo
Videoyu hazırlayan arkadaşın emeğine sağlık. Çok fazla teknik detay vermekten kaçınıp direk kullanıma odaklanılmış ama o noktada en azından şu detay verilebilirdi. Katlandığında aynakol bisikletin içinde kalıyor ve taşırken iki yönde de üzerinizin yağ olmamasını sağlıyor.
 
Video çekim açısından kurgu açısından çok güzel olmuş. Ama bisikletinin hiçbir özelliğinden bahsedilmemiş fiyat Konusu ise hiç açılmamış. Bu bisiklet bu fiyatı eder mi diye hiç sorgulanmamış. Almaya değecek bir bisiklet mi muadilleri arasındaki farklar neler bunlar hakkında da hiç bilgi verilmemiş sanki bir reklam filmi gibi olmuş. Bu bisiklet hakkında ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız canavar keşifte videosunu seyretmenizi tavsiye ederim. Linki de aşağıda verdim
(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Bisikletin katlanmayanını sevenlerdenim ama İki Teker Bir Adamı her haliyle seviyoruz :)
 
@İki Teker Bir Adam İncelemene ve emeğine sağlık.

Bu bisikletler İngiltere'de üretildiğinden ciddi yüksek fiyatları var. Kalitesi tartışılmaz ama Türkiye'de orta sınıf bile alamıyor.
 
Bisiklet güzel mi,tabiki evet.Peki alınır mı?Fiyat dolayısıyla tartışılır.
 
ikitekerbiradam, çok iyisin harbiden ya... anlatımın çok güzel ve yalın. çekimler kaliteli.
her videoda özen ve emek var.
takipteyiz.
 
Bence yeterli teknik detay var. Anlatım gayet sade. Çok güzel bir bisiklet.

Ama çok pahalı...
 
Evet fiyat pahali. gerçekten ihtiyacı olan ve hakkını verecek insalar almalı.

Bir yandan da bu bisikletin hiç modası geçmez. yeni modeli çıkmaz, ömür boyu kullanilir.

Bu paraya motor alınır diyenler de haksız değiller. güzel bisiklet pahali iyi düşünmek lazım. 700 liraya 2.el aldığım dahon eco6 bana şimdilik yetiyor. ama hergun metroya falan biniyor yanımdan ayırmıyor olsaydım alırdım bi tane dinamolu göbekten vitesli.
 
@kemalone
Canavar keşifte yi bir izlemeni tavsiye ederim. Ikitekerbiradam Teknik detaydan hiç bahsetmiyor malesef.
 
  • Beğen
Tepkiler: makineci
Brompton kullanan arkadaşlar, 2012 model Bromptonumun arka kısmından tıkırtı mı desem şıkırtı mı bilemiyorum bir ses geliyordu. Bagaj, çamurluk, bagaj tekerleri her şeyi söktüm denedim fakat aynı sedin kaynağını bulamadım. Özellikle bozuk yollardan geçerken geliyor ses. Benimki eski model normaldir falan diye düşünmeye başlamışken bir arkadaşım 2018 model aldı. 2 ay sonra benimki kadar olmasa da onun bisikletinden de aynı ses geliyor. Benzer bir durum yaşayan var mı ? Varsa nasıl bir çözüm buldunuz ?
 
@mariokaldato
Hocam Mosso yapmış çakmasını...
 
Geri