Scudo Sports

Brompton Kullanıcıları Kulübü

Evet, -%12 44T, +%8 54T. (-) olanlar yokuşlar için daha iyi , ancak maksimum hızdan ödün veriyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
Scudo
Bu brompton bisikletlerin 20 inç jant tekerli olanı var mı veya 20 inç jantlı teker takılır mı ? Kesin bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim

20 inç jant olmuş olsaydı size ne gibi faydası olacaktı ?mantık,tahmin ve bilimsel verileri ele almadan önce siz hangisiyle ilgilenirsiniz ? burda bilimsel bilgiler olmaz tahmin ve mantık düşünceleri yer alır,bana sorarsanız burası münazara ve istişare alanıdır. Takip ederim ilgiliyim ve gerçek kaynağından araştırırım. Şimdi gelelim benim kullandığım jantlar 28- 26- 20 - ve 16 inç.
58 yaşında biri olarak bunları amacına göre kullandım.28 26 şehir ve tur bisikletleri olmuştur,20 inç dahon mariner d8 2017 kullandım 3 ay. şimdi brompton M6L -12% kullanmaktayım. Lafı fazla uzatmama gerek yok kısacası 16 jant +8% 26 jantlar kadar hızlı diğerlerinden çok seri,katlanılabilir ,açılabilir hız ve kompak açısı bir devrim niteliği +ellerin yağlanmaması + pedallerin gıcırtı olmaması bunlar bir devrim 1200 parçası el işçiliği büyük bir bölümü brompton tarafından elle yapılması. Hız +8% - tırmanma normal hız -12% .Ayrıca brompton 16 jant dedikleri 16 jant dan büyük 18 janta yakındır. ben hepsini kullandım yıllarca kanıtlanmış kaliteye bakarım ben,aynı zamanda kullanmış olduğum rahatlık ve tecrubeye.Kısacası jant amacına göre tercih yapılır araya kalite girdiği zaman sıra dışı bir memnuniyet oluşur.Selamlar

3. Brompton :)
310354673bb6a4bfacf2deafbdb3f8de.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@mgencer05 merhaba, hayırlı olsun harika gorunuyor

@orhankurtuluş merhaba teşekkürler. burdan Gemlik'e de selamlar olsun

@mgencer05

Bu arada bende Mini Obag almak istiyorum ama fiyatlar çok pahalı. acaba uyguna bulamaz miyiz yurt disından. bi araştırmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: orhankurtuluş
@Gökhan Selçuk

Bende biraz araştırma yaptım ve şunu gördüm markası Brompton ise yurtdışında da pahalı AliExpress de bile orjinal olmadığı halde Brompton için tasarlanan ürünlerin fiyatları anormal yüksek. Hatta diğer bisikletler için çok düşük maliyetli parçalar Brompton için olunca fiyatı 4 katına çıkıyor bir anda. Brompton bisiklet ve parçalarını yurtiçindeki mağazalardan almak şuan için daha makul. En azından taksit yapılabiliyor ve fiyat çok değişmiyor. Arkadaşın İspanya’dan aldırdığı t-bag yaklaşık 1 hafta sonra Erdoğan lar bisiklette daha ucuza satıldı 2 ay önce :)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@mgencer05 hadi ya :) o zaman erdoganlara bakayım dicem ama obag yok erdoganlarda. bide 550-650 tl bence çok pahalı cantalar icin. o bag benzeri bi canta buldum ben amazonda. 49 usd idi fiyat. ama maalesef amazonun da TR ye gönderimi yok :( ben de yurtdisindan eazywheel getirtmiştim aliexpresten. Turkiyede yoktu ama elimden çıkarmak istiyorum onu da, çünkü arka bagaj kullanmayayım diyorum canta alınca. fazla kalcak elimde. bakalım ne yapacağız :(

@Gökhan Selçuk
Selamlar,

Eazywheel'ler rulmanlı mı normal mi?

Bu arada Amazon TR'ye artık gönderiyor (amazon.com.tr direk amazon.de üzerinden çalışıyor). Ben bagaj için Ortlieb'in bir çantasını almıştım iyi bir fiyattan ve daha haftasında da geldi.

SM-P900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: orhankurtuluş
Gökhan bey Brooks titanyum aldım erdoğanlar dan yurd dışında 230€ erdoğanlar da cazip.Brompton fiyat konusunda oldukça haklısınız

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mgencer05 Hayırlı olsun.Bir inceleme yazısı yazarsanız memnun oluruz.Daha önce de Bromton kullanmıştınız elinizdeki modelle diğerleri arasındaki farklar nelerdir?

@Ehlikeyif

Merhaba, evet ortlieb mini obag amazon.de de bakmistim ama 130 euro halen çok yükseldi geliyor bana. Bu arada eazywheeller evet rilmanli. ve çok hafif, titanyum somunlu. kaliteli bişey almistim. hatta resmini koyayım buraya. almak isterseniz satayım size :D :D

@orhankurtuluş evet bazı parçalari erdoganlardan almak mantıklı gibi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Gökhan Selçuk
Size özelden msaj gönderdim...

SM-P900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar. Bromtonlarınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Bromtonlar için çanta dikmeyi düşünüyorum. Katlanmış olarak ölçülerini yaza bilirmisiniz. sağdan sola kaç cm, yukarıdan aşağıya kaç cm. en olarak iki teker arası katlanmış ölçüsü kaç cm. Teşekkür ederim.

@bisikletebin

Tabiki. Ama Eger Bize de yaparsan [emoji5][emoji5]

“Sent via Tapatalk with iPhone”

Brompton çanta dikeceğiz diyen arkadaşa,Brompton uçların vereceği ölçüler yanıltabilir.Brompton katlanmış ölçüleri kendi sitesi ve İnternete bulabilirler ve Brompton çantaları her bir çanta iç ve dış ölçüleri değişmektedir,bu ölçüler çantanın malzeme,model ve malzeme karakteristik açıdan ölçüyü dış ve iç değiştirmektir,size tavsiyem beğendiğiniz çanta modeli ve malzemesine yaptırmalısınız.Bende böyle yaptırdım üçde bir fiyata mal ettim.

Dosyalar

• 2017-12-30 22.50.22.jpg
    2017-12-30 22.50.22.jpg
    69,5 KB · Okunma: 116
@bisikletebin

İkea Dimpa çantasına tam sığıyor Brompton. Üst kısmı hafif asimetrik olarak tasarlarsanız (bir taraf selenin rahat oturması için biraz daha yüksek olacak) tam uygun bir ölçü olacaktır.

Bu arada Brompton için farklı boylarda ön veya gidon çantası olursa daha çok tercih edilecektir diye düşünüyorum.

@Ehlikeyif

Kesinlike. Mekanizmali seklinde olsa süper olur.

“Sent via Tapatalk with iPhone”

Geri