Siz şimdi bana 3 bin liraya brompton satıyor musunuz satmıyor musunuz onu söyleyin. Ben 5-6 verecek olduktan sonra sıfırını alırım. Satmıyorsanız verin bari bi tur atayım. Brompton değil insafsızlar kulübü burası.
Eski kurdan saydılar. Bide üstüne güzel bi indirim yaptılar. Yanı tutup da 2 gün önce kur şöyleydi , simdi böyle oldu , bla bla bla demediler. Eee satmak isteyen satıyor [emoji4]
3000 e brompton bulsam 3 tane alırım hiç düşünmem[emoji846]Brompton ikinci elde çok değer kaybeden bir bisiklet değil 4 tane kullandım ve güzel fiyatlara sattım. Euru 4,5 civarındayken bulabilirdiniz dediğiniz fiyatlara. Fakat şuan çok zor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar sahibinden'de bir brompton m3l var şu an satılık. 3000 tl'den koymuş ama 1998 model yazıyor. Malum, ben bromptom arıyorum ama şimdi bilemedim açıkçası. Model eski geldi. Sizce nasıl?
Merhaba arkadaslar. Brompton alma düşüncem var. Size nasıl diye sormayacam elbet
Ben de bir batarya mevcut. Sırt çantası seklinde. Batarya yı öne koymayı düşünüyorum. Ön tekerleğe sadece bir motor takılsa katlanma sorunu yasarmıyım?
Brompton kullanıcıları kulubu yani zenginler kulubu. Umarım bir benim de param olur da Brompton kulubuna katılırım. Çok hoşuma gidiyo bu markaın biskletleri ama çok pahaılar
Selam Arkadaşlar,
Uzun zamandır Sivil Havacılık Kurumundan beklediğim cevap sonunda geldi. Yurtdışında çokça gördüğüm Brompton marka bisikletlerin uçak kabininde taşınması konusunda Sivil Havacılığa Cimer yolu ile bilgi edinme talebi göndermiştim. Gönderdiğim soru ve cevabı okursunuz. Görselleri de eke koymuştum bunun ülkemizde de yapılabileceği, emsal olması bakımından. Zor bir konu. İstanbul uçağında bir deneyip videoya çekmek istiyorum bu konuyu. Yurtdışındakiler uçak da bizimkiler planör mü diye Bu cevapla birlikte Havayolu şirketlerine de aynı şekilde taleplerimi yapacağım. Siz de hiç binmeyecek olsanız bile sorun lütfen.