Pawcraft
Daimi Üye
- Tepki
- 510
Sele gerçekten önemli arkadaşlar, tayta yeni geçtiğimde bisikletimin üzerinde orjinal b'twin in kendi selesi vardı ne zaman değiştirdim popo rahat etti@Anonim buna katılmıyorum tayt ne kadar iyi olursa olsun sele kötüyse iş biter
Kanka bunun benzerini , made in çaynasini kullandim. Gerçekten rahat seleydi. Ama sattim onu. Simdi full karbon kullanıyorum. Tipsiz ama rahat nedenseSele gerçekten önemli arkadaşlar, tayta yeni geçtiğimde bisikletimin üzerinde orjinal b'twin in kendi selesi vardı ne zaman değiştirdim popo rahat etti 218906 dosyayı görüntüle218907 dosyayı görüntüle
Fotoğraf var mı abi?Kanka bunun benzerini , made in çaynasini kullandim. Gerçekten rahat seleydi. Ama sattim onu. Simdi full karbon kullanıyorum. Tipsiz ama rahat nedense
Hocam 2. El brooks sele almak mantıklı mı konuya tam hakim değilim ama okuduğum kadarıyla kullandıkça poponun şeklini alan bir sele türü herkesin poposu farklı olduğuna göre 2.el brooks selede sifirinda ki gibi konfor olur muikinci el aldığım bir Trek'in üzerinde geldi. arkadaş bisiklet ile uzun turlar yapmış,