StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.285
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Sadece tur için değil mesela cambium serisi var,yol ve gravel bisikletinde kullanıp vazgeçemeyen çok var.Bu marka sele sadece tur bisikletleri için mi? Bir arkadaşım da vardı brooks sele görünüş açısından hiç hoş durmuyordu.
Ben şahsen tercih etmem. Gidon yükselticilerle kullanan arkadaşlara rastlamak mümkün ama o zaman da bisikletin karakteri değişiyor zaten.Merhabalar,
Yol bisikletinde B17 deneyen var mı aramızda?
Daha çok Brooksun Cambium serileri tercih ediliyor,sanırım yol bisikletindeki sürüş tarzından dolayı.Merhabalar,
Yol bisikletinde B17 deneyen var mı aramızda?
ah bir de o gıcırtısı olmasaDaha çok Brooksun Cambium serileri tercih ediliyor,sanırım yol bisikletindeki sürüş tarzından dolayı.
Taytsız kullandığın sürece belirli bir mesafeden sonra ağrı oluşur.Merhaba arkadaşlar gravel bir bisikletim mevcut mevcut selesi ile jelli sele kılıfı kullanıyorum ama 10km sürüşlerde bile ağrıtmaya başladı seleyi değiştirmek istiyorum fizik,selle italia ve brooks markalardan hangisini tercih edebilirim bütçem 2500tl bisikletimi taytsız kullanıyorum
Merhaba arkadaşlar gravel bir bisikletim mevcut mevcut selesi ile jelli sele kılıfı kullanıyorum ama 10km sürüşlerde bile ağrıtmaya başladı seleyi değiştirmek istiyorum fizik,selle italia ve brooks markalardan hangisini tercih edebilirim bütçem 2500tl bisikletimi taytsız kullanıyorum
ben c 17 kullanıyorum sevgilim b 17 gayet rahat gravel G0 da kullanıyoruzBenzer bir dert bende de var.
Elimde bir b17 var, brooks sitesinde gravel'a uyar dese de kullanan dostlar genellikle gravel için uygun değil dediler. C17 alsam mı dedim, onda da çok gravel kullanan yok sanırım, pek veri bulamadım.
Selle italia s3 bakınıyorum.