@Pawcraft
Fotoğrafta sele borusu fazla yüksek, onu belirtmemişim sanırım. Normalde daha alçak kullanıyorum. Tam olarak yükseklik ve pozisyon bu: 194117 dosyayı görüntüle
Dediğiniz gibi sele ilerde ama bana göre rahat pozisyon bu oldu. 8 saat bisiklete binip gram rahatsızlık yaşamıyorsam sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi genital bölgeye basınç vs söz konusu bile değil.
ne kadar seviyosunuz bu işleri, illa tartışma "yok ben biliyorum", "hayır ben daha çok biliyorum". Hiçbiriniz bilmiyosunuz bi kere, o selenin yapıldığı hayvan islami usullerlemi kesildi? Tabiki hayır!!! Siz bu dünyada belki rahat ediceksiniz ama öbür dünyada oturduğunuz yerlere kor basıcaklar. Gelin vazgeçin bu sevdadan, aslan gibi jel seleler var onları kullanın. Böylece bu sorunlarıda kafaya takmamış olursunuz. Zaten çok para kurbanda iri bi koç kesersiniz o paraya.
Maşa amortisörlü ise selelerin önü az yukarda sabitlenir ki, seleye oturulduğunda ağırlığımızdan dolayı bisikletin önü az aşağı iner. Brooksa özel değil bu.
Bende gyes gs-15 aldım bugün 7km lik işe gelişimde tahta sele hissi versede alışacağımı bilerek motive oldum. Ama ben ucunu kaldırmadım benim için doğru yöntem bu oldu.