Hakkı Derik
Aktif Üye
- Tepki
- 145
- İsim
- Hakkı DERİK
- Bisiklet
- Bianchi
Tur yapan arkadaşların malum sorunu olan sele sorunsalı sebebi ile kendime bir brooks sele temin etme kararı aldım. Ancak kafamı karıştıran brooks sele modelleri oldu. Zaten b17 standart modeli bile ülkemizde sınırlı sayıda kullanılıyorken diğer modelleri hiç görmemiş olmam acaba bunlar daha mı iyi olur düşüncesine sevk etti.
Mesela tur için hep b17 standart kullanılır. Alışana kadar biraz sabır gerekse de herkes kullanmakta ve tavsiye etmekte.
Halbuki az sayıda kullanan kişi yaylı modelinin daha rahat olduğunu söylemekte. Ben de o seleye o kadar para vermem halbuki, görüntüsü hiç cazip değil.
B17 standart: 260 TL (erdoğanlar)
Aklıma kurcalayan şu model:
ve
Hem kurcalayan hem de daha cazip gelen, ufak bir fiyat farkı olan : Tublar modeli
Yerli kaynaklarda bir şey bulamadım. Yabancı kaynaklardan bakıp da kısa bir açıklama yapacak olan varsa sevinirim.
Açıklama kısmında en son selenin uzun turlar için daha ideal olduğu yönlendirilmesi yapılıyor. Brooks kalitesi değişmez her türlü iş görür diyerek bunu alıp deneyebilirim
Kullanan varsa yorum alırsam çok sevinirim.
Brooks b17 alıp da kullanmayan, satmayı düşünen var ise görüşelim
Yok mu konuya bir el atacak?
Mesela tur için hep b17 standart kullanılır. Alışana kadar biraz sabır gerekse de herkes kullanmakta ve tavsiye etmekte.
Halbuki az sayıda kullanan kişi yaylı modelinin daha rahat olduğunu söylemekte. Ben de o seleye o kadar para vermem halbuki, görüntüsü hiç cazip değil.
B17 standart: 260 TL (erdoğanlar)
Aklıma kurcalayan şu model:
ve
Hem kurcalayan hem de daha cazip gelen, ufak bir fiyat farkı olan : Tublar modeli
Yerli kaynaklarda bir şey bulamadım. Yabancı kaynaklardan bakıp da kısa bir açıklama yapacak olan varsa sevinirim.
Açıklama kısmında en son selenin uzun turlar için daha ideal olduğu yönlendirilmesi yapılıyor. Brooks kalitesi değişmez her türlü iş görür diyerek bunu alıp deneyebilirim
Kullanan varsa yorum alırsam çok sevinirim.
Brooks b17 alıp da kullanmayan, satmayı düşünen var ise görüşelim
Yok mu konuya bir el atacak?