Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Bende lg g3 kullanıyorum cihaz eşleşme ve strava senkronize sorunsuz çalışıyor. Bir ara sorun yaşamıştım. Sanırım güncelleme ile çözüldü

Scudo
@Ugur Cakmak evet bryton rider 310 modeli kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ugur Cakmak
O zaman 310 alarak yakında aranıza katılıyorum demektir. Bu arada en uygun kargo + gümrük vergisi dahil 70 EURO fiyat bulabildim. Fiyat için ne derisiniz ?

@Ugur Cakmak
Pardon 90 Euro olucak

310 modelini telefonla eşleştirmede problem yaşayanlar telefonda konumu açtıktan sonra tekrar deneyebilir mi? Bende sorun bu şekilde çözülmüştü.

310 da problem bir ara olmustu onun sebebi de cihaza guncelleme geldi, guncelleyince de app ile baglantisi kesildi, sonra app guncellendi ama yine olmadi, tekrrdan app ye guncelleme geldi ve problem duzeldi, iphone icin böyle oldu süreç. Suan iphone da sorun yaşayan varsa hem cihazi guncellesin hem de uygulamayi. Muhtemelen probleminiz düzelecektir.

Arkadaşlar şu şekilde bir sorunun var
Paired cihaz ekranda görünüyor
Cihazı seçtiğinde aşağıdaki uyarıyı veriyor
IMG_4040.PNG IMG_4039.PNG IMG_4038.PNG

App güncel ios güncel neden sorun çıkıyor anlamıyorum

• Beğen
Tepkiler: cagugur
Bryton cihazinizi guncellediniz mi

Arkadaşlar tlf ile çözemedim uygulamayı tablete indirdim, tabletten bryton app ve stravaya yüklemeyi becerdim :) sonrasında telefondaki uygulamada düzeldi
Benmi beceriksizim uygulamamı kafayı yedi anlamadım :)

Arkadaşlar. bir sorum olacak yahu ! Ben ayarları kurcaladım ancak bulamadım . Ekranı nasıl 6 ya böleceğiz ? Bileniniz var mı ? Tüm özellikler aynı ekranda görünüyor ya hani ! Yardımcı olursanız sevinirim. Ürün Bryton rider 310
Saygılarımla.

@İbrahim Aslanhan dostum şu sıralama ile menüleri takip et
settings-->exercises-->data page
buradan datapage özelliğini autodan manual a al. sonra okeyle bi alttaki menüyü gir kaç tane sayfa açmak istiyorsan onları aç ve her sayfaya girdiğinde ekranı kaça böleceğinin sayısını gir ve o sayfaya atayacağın özellikleri seç

2 bisikletim var: Sedona 310 ve Triban 520.
Başlığı her gördüğümde (galiba önce rakamları algıladığım için) biri bana seslemiş gibi hissediyorum :)
Travma oldu bende :)

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@S.Çal teşekkür ederim dostum. akşam eve geçince hallederim inşallah. İşteyim ve yoğunum :)
Saygılarımla.

@S.Çal
Tamamdır dostum. Dün akşam halletim. Teşekkür ediyorum. Ekran artık istediğim gibi !
Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
@S.Çal

Evet dostum. Mesela; Saati, Dereceyi, Anlık hızını, ortalama hızını, yüksekliğini, biniş zamanını aynı ekrana ayarlayabilmek ve aynı ekranda görmek güzel gerçekten de ! Gerçekten kullanışlı ! Seviyorum bisiklet bilgisayarımı :)
Saygılarımla.

@İbrahim Aslanhan benim sayfaların düzeni de şu şekilde. Kullandıkça ihtiyaca göre şekilleniyor ekranlar:harika:

20170317_152534.jpg 20170317_152548.jpg 20170317_152555.jpg 20170317_152604.jpg

Güzel Vallah. Geyet kullanışlı. Beğendim.
Ben de dün akşam ayarladıktan sonra henüz daha bisiklet ile çıkamadım. Çıkıp bakacam daha !
Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
@zlatan_1903 bike24 den vermiştim siparişi, sadece front mount olarak geçen parçayı aliexpress den aldım

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Geri