Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Gölge yarışçı tahminimce şu, eğer bi rotayı önceden yaptıysanız onu seçiyorsunuz ve rotayı giderken kendi eski skorunuz ile yarışıyorsunuz. Size önceki rotanıza göre ne kadar ileride veya geride olduğunuzu gösteriyor. Sadece tahmin :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Kerem Groims sağol kardeşim fazla şey sordum kusurabakma...
İstediğim cevapları aldim daha ne olsun bir alette olması gereken her şeyi koymuşlar..

@Charlie evet durum o :) ancak kerem garmin 520 de bu özellik olup olmadığını bilmiyorum demek istedi.. :)

İncelemeyi detaylı okuyorum öğrenince yazarım

• Beğen
Tepkiler: Groims
@alper 76 Bu arada 820'de, FTP ve laktak testi için de bir özellik koymuşlar.

• Beğen
Tepkiler: alper 76
@Kerem Groims LAKLAK testi ve ucuna ödül koysalardi herhalde kazandırdık :):)

@üyeliğim iptal merhaba
Hala kesin karar vermediğim ve her iki cihazı da kullanmış birisi olarak sizi gördüğüm için müsaadenizle fikrinizi sormak istiyorum.
İki ürün de barometrik altimetre kullanıyor ve altimetre anlamında aslında aynılar, bunun dışında garmin tartışılmaz iyi... Sorum ve aslında sorunum şu: antrenman yaparmıyım? Bu kadar veriyi doğru değerlendirir miyim bilmiyorum. Sporla aram iyi bu konuda şüphem yok ama bir kez alıp kullanmak mı yoksa bryton alıp şarj sıkıntısı olmadan, yere düşerse kırılır korkusu olmadan mı kullanmak???
Çok mu oldum?
Saygılarımla

Yarışçı abiler garmin connect in surusumu çok etkileyeceğini asıl önemli olayın oradan olduğunu söylüyor. Fiyat iki katı (eş değeri değil biliyorum) ben de kullanıcı olarak sizin fikrinizi almak istiyorum

Forumda hayran kitlesi çok olsa da garmin in olumsuz yorumları da var.
Eleştirenlerin Çoğu altimetre nin basınç odaklı olduğu için yanlış gosterebildiginden. Işığı açmak için dokununca başka menüye geçmesinden ve , Pahalı olduğundan bahsetmişlerdir.

I was looking forward to this device as a replacement for my trust Edge 500. While initially I was very impressed, despite a couple of minor things I disliked, over 5 rides the device has proven to be unreliable.
On 2 of the 5 rides the connection to all sensors (power, HRM, speed and phone) completely dropped. Had to cycle the power to get them to reconnect. On one ride this happened twice.
When I got a new iPhone last week the only way I could get the Bluetooth to connect completely was to reset the device back to factory settings (I had contacted Garmin support).
Like most Garmin devices this model is let down by annoying connectivity issues which spoil the overall experience."

Başka bir kullanıcı pillerinin çabucak bitmesini eleştirmiş...
Diğeri hafızanın çok kısıtlı olmasını...

Demmk şu ki iyisini de kotusunu de görmek ona göre almak gerek öyle muhteşem bir ürün değil her üründe olduğu gibi eksiklikleri olduğu gibi artıları da var. ...

• Beğen
Tepkiler: Groims
Ben birkac gundur kullaniyorum. Bu yaptigim surusleri stravaya nasil atiyorum, yada facebooka? Bu konuda bilgisi olan var mi?

Garmin 520 kullaniyorum.

takip

sadece monitor ebayde 80$, kadansa ihtiyacım yok. buna haricen önerebileceğiniz hr monitor var mı ? bunledan daha ucuza gelcek çünkü ikisini ayrı ayrı alırsam.

hem 80$ın gümrüğe takılmama ihtimali yüksek.

bir de önereceğiniz bant ant ve bluetooth desteklerse süper olur. ant ile brytonda kullanırken bluetoothlada stravayla koşarken kullanabilirim :)

@Eibec ben kendi yaptığımı yazayım. Önce akıllı telefonunuza Garmin Connect yükleyin, sonra o programla telefon ve 520yi eşleştirin. Bundam sonra bluetoothla telefona bağlandığınızda antremanlarınız telefona atılacak. Daha sonra, Garmin Connect ile strava profillerinizi eşleştiriyorsunuz, ve Garmin otomatik olarak stravaya internet üzerinden gönderiyor.

• Beğen
Tepkiler: Eibec
yaklaşık 2 aydır Bryton 310T 'yi kullanıyorum. Üründen genel olarak memnunum.Pil süresi mükemmel. Fakat yazılımsal olarak çok kötü. Android programıyla eşlemiyor. Brytonsport web sitesine eski sürüşlerimi upload edemiyorum. Bu sebeple bütün sürüşlerimi Strava'ya aktarıyorum. Android programıyla eşleştirebilen var mı?

@alper 76 dostum, Türkiye'de yaşamak az para ile en iyiyi almak için mücadele etmek demektir. Ama unuttuğumuz birşey var. Sen bir daha bugünkü yaşında olamayacaksın. Belki de ekonomik durumun ileride belki daha farklı olacak, bilemiyorsun. Örneğin 15 Temmuz'u biz sıradan vatandaş olarak tahmin edebilirmiydik? imkansız.

Yani alabileceğinin en iyisini, en uygun zamanda almaya bak ve her ürünün, bizlerin de olduğu gibi bir kullanım süresi vardır. Bedenine iyi bakarsın uzun yaşarsın, Garmine/Bryton'a/bTwin'e/Colnago'ya iyi bakarsın uzun ömürlü olurlar. Pili bitiyor, ekranı solacak diye bakma. Alabileceğin, ekonomik imkanın hangisine yetiyorsa, hangisi ihtiyacını görecekse onu al. Yoksa kendini yıpratıyorsun. (Kendimden biliyorum, Canyon'u tercih edene kadar, gördün Garmin tercih edene kadar [Fiyat karşılaştırma tablosu] neler yaşadım).

DC Rainmaker 520'yi tavsiye ediyor. 810'da plasen olur. Olmadı Bryton 60T'ye bak derim. İster Bryton ister Garmin olsun, Almışken bundle al, Kalp ritim cihazın mutlaka olsun ;)

Şunu da ekleyeyim. Bunun garantisi var, yurtdışında kurumsal firmadan alırsan, geri gönderme şansın var.

Garmin 520'yle ilgili tecrübelerimi paylaşayım (daha önce 500 kullanıyordum). Cihazın özelliklerini yazmama gerek yok her yerde detaylı yazıyor.

1) Ara sıra anlık hız sıfırlanıyor. Bu, ağaçların altından geçerken veya ani dönüşlerde filan oluyor. Tam olarak bu şekilde oluyor diyemiyorum çünkü, ne zaman sıfırlandığını takip edemiyorum. Bu sıfırlanma bir-iki saniye sürüyor sonra tekrar hızı doğru gösteriyor (kadans veya nabızda böyle bir sorun yok). Antrenmanda bu olay bir veya iki defa olduğu gibi, bazen 10-15 kez de olabiliyor. Anlık hızın kısa süreli kesilmesi ciddi bir sorun olmadığından çözüm araştırmadım. Sonuçta Strava'da bu kesilmeleri görmüyorum. Benim hız/kadans sensörlerim mıknatıs içermeyen ivme ölçerli. Hız sensörü jant göbeğine takılı. Acaba Garmin bisikletin hızını hız sensörü yerine uydudan mı ölçüyor diye merak ettiğim de oldu ancak, trainer üzerinde pedal çevirince bu sefer hızı doğru gösteriyor. Yani sorunun çok basit bir çözümü yok.

2) Verileri Strava'ya aktarmak kablo gerektirmediğinden, çoğu kez cihazı şarj etmeyi unuttuğum oldu (500'de şarj etmeyi unutma gibi sorunum hiç olmazdı). Tura çıktığım zaman "battery low" gibi kabus mesajlar alabiliyorum.

3) Bu cihazın düğmelerinin verdiği tepki 500'e göre çok kötü. Düğmeye bastığımda gerçekten işe yaradı mı yaramadı mı anlayamıyorum. Bu nedenle sesli bildirimi açık tutuyorum. Eski cihaza göre düğmeler biraz daha esnek ancak bu sefer de bir düğmeye bastığımda işe yaramadığını zannedip bir defa daha bastığım çok oldu. Ya ekran geçişleri 500'e göre yavaş (yüksek ihtimal) ya da düğmelerin sinyal ileten bölümle teması yeterince hassas değil. Düğmeler bir süre sonra tekrar tekrar basmaktan bozulacakmış izlenimi veriyor.

@Kerem Groims ay başını ve maaşları bekliyorum :):) sterlinin düşmesi şu anda iyi ama umarım alacak bir 520 o zamana kadar kalır ...

@alper 76 nereden almayı düşünüyor sunuz ?

@celilcetiner dostum ilk olarak wiggle geçiyor aklımdan ama .17 temmuzda aldığım pedallarım hâlâ elimde değil üstelik para iadesi olacak mı olmayacak? Bilmiyorum o yüzden ne yaptıklarını görüp ona göre hareket edeceğim.

@cagugur
Bugün müjdeyi vermiş bryton.. :) Programı güncelledim.. "setting"de "auto sync"e tıklayınca, rider 310'a BT ile bağlanma seçeneği de çıkıyor artık. Bugün işe bisikletsiz geldiğim için, akşam veya yarın deneyebileceğim..

(link)

【Sync Data via Bluetooth】
Thank you all for your patience !
Bluetooth file transfer function is officially activated on NEW Bryton Mobile APP.
---------------------
HOW TO:
1) Please make sure you have updated your Bryton app to the most recent version 0.8.1.7. (Go to Settings > About)
2) Stay in Bryton app HOME screen for 1 min. Bryton app auto detects new updates from server and starts downloading.
3) Switch to another app and then come back to Bryton app in order to trigger the update.
4) Enjoy BT Sync with your Rider 100/310 on our All New Bryton App!!
---------------------
To optimize user experience in uploading activities, user interface and operation of NEW Bryton Mobile APP is redesigned for ease of use and intuitive operation.
Your Bryton device is required to pair with Bryton Mobile APP for the first time; then, you can just hit BLE Sync icon to sync all of your activities to Bryton Mobile APP at one time. No need to wait until all of activities are uploaded !! It can do the file transferring in the background, allowing you to check the uploaded activities. I believe you will love this thoughtful and intuitive design !

@Sebahattin Gerceker

Sen de bize müjdeyi verdin ! Helal sana. Bryton da gerekeni yapıp güncellemeyi yapmış onlara da helal ! Download linki alalım lütfen ! (hangi programı güncellediniz ?)
Saygılarımla.

Geri