Navigasyon sizin için önemliyse bu konuda Garmin çok başarılı. Öte yandan nabız hız kadans konusunda hemen hemen her marka birbirine yakın. Bu konuda Polar da bazı modellerinde 2.4 GHZ bağlantı kullanmış. Oldukça da başarılıymış.
bryton rider 310 veya 330 kullananlar şarj suresi hakkında bilgi verebilirler mi acaba. Antrenman esnasinda gps acikken ne kadar süre kayıt yapabiliyor?
@ozlemrah09 en son ne zaman şarj ettim onu bile hatırlamıyorum. Stravaya gps kaydını yüklemek için pc ye taktığımda şarj oluyo 5-10 dk. O şekilde taka taka baya bir süredir kullanıyorum. Hatta gece turlarında ekran aydınlatması tur boyunca açık durumda. Cihazın batarya süresi ile ilgili kötü yorum duymadık daha. Zaten katalog verisi de 36 saat.
Arkaşalar merhaba birşey sormak istiyorum
Ofis adresimi kargo adresi olarak vereceğim ama ofise çok az uğradığım için Nasıl teslim alabilirim
Malum vergisini vs kuryeye ödemek gerekiyor
Eğer ofis dışındayken gelir ise ve ben yoksam bir ptt yada kargo şubesinden gidip teslim alabiliyormuyum
Ayrıca bryton mount siparişi veren oldumu sanırım şuan bu ürünler en uygun bike 24 sitesinde mevcut
Tşk
@Deniz A merhaba.
Siz ofisten uzakta iseniz , ve kargonuz o anda ofise gelirse şayet ; ofisteki bir arkadaşınız teslimini alır ücretini öder siz ona ücretini zaten verirsiniz . Ödeşirsiniz
Ptt kargo şubesinden almak istiyorsanız da hangi şubeye geleceğini öğreneceksiniz araştırıp , oraya telefon edeceksiniz ve diyeceksiniz ki Ben şubeden alacağım onlar notunu alırlar siz de şubeden alırsınız.
Evet ebay ödeme seçeneği olmadan alabileceğiniz en uygun site bike24
saygılarımla.
Arkadaşlar bir sorum daha olacak bugün aşağıdaki linkten 310 t modelini sipariş vereceğim
Merak ettiğim şey linkte resimleri görünen hangi parça pedala takılan kadans sensörü acaba
Bu 310 t modeli full paket değilmi yani nabız ve kadans sensörü dahil
Montajı yapılmış bisiklet üzerinde foto gönderecek varmı
Birkaç gün önce telefondaki uygulama(apple) ile cihaza bluetooth ile bağlanamadım devamlı hata verdi, uygulamayı silip yeniden yükledim bu sefer de login olmak istediğimde "Server no response" hatası veriyor, bu hatayı daha önceden alıp düzeltebilen var mı?
bryton t310'u bisiklet haricindeki spor faaliyetlerinde de (misal koşu)kullanmak istiyorum. bunun için kola saat gibi takabilmeliyim. garmine yönelik böyle bir aparat görmüştüm brytona uygun olanı var mıdır acaba. Gören, Duyan ?