Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Scudo
@cenkildas Ben cihaz ile beraber decathlondan aldığım hr monitor ve 2. ek olarak aldığım miocyclo speed/cadence cencor ile beraber kullanıyorum

@lvtylmz Bende decathlondan nabız bandı almıştım da asıl öğrenmek istediğim ikisinin uyumuydu zaten teşekkür ederim

@Mrhalit acaba ne kadar vergi yansıtırlar fiyat çok iyi. Sadece nabız sensörünü 200-300TL arasında satıyorlar...

@cenkgultekin daha önceki vergilere baktığımda yaklaşık 145 TL kadar vergi bekliyorum, Vergi netleşince yeniden yazarım :)

bryton rider 310 c 90 euro.90 x 18 / 100 = 16 euro(62 tl) vergi gelmesi gerekmiyor mu

Yeni aldığım Bryton 310 'u biraz kurcaladım kitapçığını falan okudum. Ama ekranı 8'e bölme kısmını bulamadım. Acaba güncelleme mi yapılması lazım ?

..Neyse anladım galiba, cadancc ve power sensörleri de tanıtılınca ekran bölünüyor sanırım...

@Şafak Başlar
settings-->exercises-->data page
buradan datapage özelliğini autodan manual'e al sonra okeyle bi alttaki menüyü gir kaç tane sayfa açmak istiyorsan onları aç ve her sayfaya girdiğinde ekranı kaça böleceğinin sayısını gir ve o sayfaya atayacağın özellikleri seç :harika:

@cenkildas Bryton 310 için evet, fakat ben Garmin 520 sipariş ettiğimden 145 TL gibi bir değer bekliyorum. Sonuçta siparişimizin %18'ini vergi olarak ödüyoruz. :D

@ceycey84 çok teşekkür ederim.

Bryton'un kapsamlı kullanım kitapçığı internetten indiriliyormuş. Gerçekten güzel bir ürün. . Sayfaları 8 e bölüp kişiselleştirme özelliği çok iyimiş.

Bryton siparişlerinizi nereden veriyorsunuz? Şu an değil ama önümüzde ki ay almayı planlıyorum.

herkese merhaba arkadaslar,hic soran olmamis sanirim,bryton rider 310'u kosuda da kullaniyorum ancak kayitta bisiklet olarak kaydediyo bunu nasil bisikletten kosuya cevirebilirim?

Bike 24 bryton rider 310 c modeli siparişi.
80 euro alet
20 euro kargo
56+4.5=60.45 tl vergi ile teslim alacağım

Bryton gerçekten çok güzel ama kullanma olarak tam çözemedim. Trip 'ler nerden sıfırlanıyor. 2 trip var biri sıfırlanıyor biri sıfırlanmıyor falan. Hala tam çözemedim yani :) Bİr de uyduya bağlanma sorunu yaşıyorum son zamanlar. 10 dk geçti hala uydu bulamadı . Açık hava bina arasında da değilim gene de hemen bağlanmıyor. Fabrika reset attım.

@Şafak Başlar uyduya baglanirken cihazi hareket ettirmiyorsunuz degil mi?Cunku hareket edince zor buluyo ya da hic bulamiyor

@cenkildas

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Saygılarımla.

Geri