Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bryton Rider 530

Herkese merhaba,
Bryton Rider 530 ile ilgili bir sorun var. Daha önce karşılaşan oldu mu acaba?
Ekranda sadece aydınlatma ışığı var başka bir görüntü gelmiyor.
Ne yapabiliri bilgisi olan var mı?
Çok teşekkürler.

Scudo
Herkese merhaba,
Bryton Rider 530 ile ilgili bir sorun var. Daha önce karşılaşan oldu mu acaba?
Ekranda sadece aydınlatma ışığı var başka bir görüntü gelmiyor.
Ne yapabiliri bilgisi olan var mı?
Çok teşekkürler.

Biraz geç gördüm ama sorunu çözdünüz mü? Reset atmayı denediniz mi? Bryton reset diye aratırsanız ekran görüntüsü olarak nasıl yapıldığını anlatan siteler ve youtube kanalları var. Aero 60 kullandığım için unutmuşum 530 resetini...

Merhaba arkadaşlar, Bryton 530 ve 420 arasında kaldım, 420 de artı bir çok özellik var örneğin rider 420 beş adet uyduya bağlanıyor, rider 530 bir uyduya bağlanıyor (gps) ve bu çok kafamı karıştırıyor.
Eksisi örneğin 420 nin ekranı 2.3 inç, rider 530 2.6 inç
Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Ek olarak follow track özelliği kullanılabiliyor mu?

@wolverin 420 kullaniyorum. Temel gostergeleri izledigimden ekran bana yeterli geliyor. ikinci ekrana daha az kullandiklarimi ekliyorum. Strava vb sitelerden sectiginiz haritalari yukleyebiliyorsunuz. Manuel de import edebiliyorsunuz. Bunlari follow track olarak kullanbiliyorsunuz. Begenmedigim ozelligi, iki adet dugme alt tarfta, bunlara ulasmak biraz zor. Islemcisi biraz zayif sanirim harita getirme, baslatama gibi bazi islemlere gec tepki veriyor. Bunlar benim icin cok onemli olmadigi icin genel olarak begendigimi soyleyebilirim. GPS in cok olmasinin size bir etkisi olmayacaktir. Bildigim kadariyla genelde glonass dan sinyal aliyoruz. Diger uydular icin bolge degistirmeniz gerekir.

• Beğen
Tepkiler: wolverin
Merhaba arkadaşlar, Bryton 530 ve 420 arasında kaldım, 420 de artı bir çok özellik var örneğin rider 420 beş adet uyduya bağlanıyor, rider 530 bir uyduya bağlanıyor (gps) ve bu çok kafamı karıştırıyor.
Eksisi örneğin 420 nin ekranı 2.3 inç, rider 530 2.6 inç
Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Ek olarak follow track özelliği kullanılabiliyor mu?

kesinlikle 420 . 530 eski model.

• Beğen
Cevaplar için teşekkür ederim

@Fırat İler Rider 420 aldım bir kez kullandım size sorum, rota oluşturdum ve turn by turn içeren dosyayı cihaza indirdim
Ana yolda ilerlerken çok kısa bir süre gösterip "off route" gibi bir şey yazdı.(tam hatırlayamadım) corsesten follow track a girip seçip yüklüyorum. Nasıl kullanacağım? Mesela Bluetooth açık mı olacak?
Birde yönlendirmeyi açtıktan sonra tamamladığımız lap i kaydedebiliyor muyuz? ya da kaydediyor mu?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
@Fırat İler Rider 420 aldım bir kez kullandım size sorum, rota oluşturdum ve turn by turn içeren dosyayı cihaza indirdim
Ana yolda ilerlerken çok kısa bir süre gösterip "off route" gibi bir şey yazdı.(tam hatırlayamadım) corsesten follow track a girip seçip yüklüyorum. Nasıl kullanacağım? Mesela Bluetooth açık mı olacak?
Birde yönlendirmeyi açtıktan sonra tamamladığımız lap i kaydedebiliyor muyuz? ya da kaydediyor mu?
Şimdiden teşekkürler.
Aynen yaptiklarinizi uyguluyorum. Rota disina cikiyorsunuz veya gps cekmiyor, bu nedenle off route veriyor olabilir. Bluetooth a ihtiyaciniz yok rotayi gps uzerinden takip ediyor. Rotayi tamamladiktan sonra sol alt tustan menuyu acip kaydedebilirsiniz yaptiginiz surusu. Normal surus kaydi gibi ek birsey yok.

• Beğen
Teşekkürler , son olarak rotadan çıkıp tekrar girince kendisi devam ediyor mu?
Birde track açıkken eğim gösteriyor mu?

Teşekkürler , son olarak rotadan çıkıp tekrar girince kendisi devam ediyor mu?
Birde track açıkken eğim gösteriyor mu?
Tekrar rotaya girince takibe devam eder. Sol tusla sayfalar arasinda dolasirsiniz. Follow trackin sayfalarindan biri rotadaki egimleri ve neresinde bulundugunuzu gosterir.

• Beğen
Tekrar teşekkürler

Merhaba, rotayı Bluetooth kapalı deniyorum düz yolda sağ sol gösteriyor, anlayamadım
Uydu olarak Bluetooth artı glonass ı seçtim yalnız rotayı Bryton app den çizdim.
Birde uygulamada yaptığım turu stravada paylaşıyorum ancak, fotoğraf şeklinde paylaşıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Bryton 420 Screenshot_2021-06-08-23-50-11-269_com.strava.jpg

merhaba
2.el bryton 530 aldım. settings adımından sensorleri cihaza tanıtamadım bir türlü. bu konuda yardım öneri , destek rica ediyorum

merhaba
2.el bryton 530 aldım. settings adımından sensorleri cihaza tanıtamadım bir türlü. bu konuda yardım öneri , destek rica ediyorum

Sensörlerin pillerinde sorun olabilir mi? Değiştirip yeniden deneyin. Çünkü normalde oldukça hızlı şekilde sensörlerle eşleşiyor.

pillerini de değiştirdim ama yine olmadı maalesef☹️

merhaba

Cihazı resetlediğinizde ilk günkü gibi kullanıma hazır hale geliyor. Herhangi bir ekstra işleme gerek kalmaksızın sensörler bağlanabilir. Önceki sahibi de kullandığından fazla sayıda sensör tanıtılmışsa kafası karışabilir. Bir kez bu şekilde sorunu çözmüştüm.

bana geldiğinde resetlenmişti . ama bir kez daha deneyim bakalım belki düzelir..

Bryton 320 kullanıyorum fakat sürüş sırasında auto pause halindeyken sürüşü kaydetmeden cihazi kapayip tekrar açtığımda o sürüşü kaydetmis oluyor. Her seferinde yeniden kayit acmak yerine yarim kalan sürüşe devam etmenin bir yolu var mi ? Daha önce garmin 200 de bu şekilde devam edebiliyordum.

Bryton 320 kullanıyorum fakat sürüş sırasında auto pause halindeyken sürüşü kaydetmeden cihazi kapayip tekrar açtığımda o sürüşü kaydetmis oluyor. Her seferinde yeniden kayit acmak yerine yarim kalan sürüşe devam etmenin bir yolu var mi ? Daha önce garmin 200 de bu şekilde devam edebiliyordum.

kimse bunu ya bilmiyor ya da gerek duymuyor.
merak eden olursa diye açıklamayı ben yapayım : )
üreticinin cevabı şu : ' cihazı her yeni başlattığınızda yeni bir tur kaydı açmanız gerekecek '

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Geri