Çağlar Tekkılıç
Üye
- Tepki
- 2
- İsim
- Hasan Akmanoglu
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Herkese merhaba,
Bryton Rider 530 ile ilgili bir sorun var. Daha önce karşılaşan oldu mu acaba?
Ekranda sadece aydınlatma ışığı var başka bir görüntü gelmiyor.
Ne yapabiliri bilgisi olan var mı?
Çok teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, Bryton 530 ve 420 arasında kaldım, 420 de artı bir çok özellik var örneğin rider 420 beş adet uyduya bağlanıyor, rider 530 bir uyduya bağlanıyor (gps) ve bu çok kafamı karıştırıyor.
Eksisi örneğin 420 nin ekranı 2.3 inç, rider 530 2.6 inç
Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Ek olarak follow track özelliği kullanılabiliyor mu?
Aynen yaptiklarinizi uyguluyorum. Rota disina cikiyorsunuz veya gps cekmiyor, bu nedenle off route veriyor olabilir. Bluetooth a ihtiyaciniz yok rotayi gps uzerinden takip ediyor. Rotayi tamamladiktan sonra sol alt tustan menuyu acip kaydedebilirsiniz yaptiginiz surusu. Normal surus kaydi gibi ek birsey yok.@Fırat İler Rider 420 aldım bir kez kullandım size sorum, rota oluşturdum ve turn by turn içeren dosyayı cihaza indirdim
Ana yolda ilerlerken çok kısa bir süre gösterip "off route" gibi bir şey yazdı.(tam hatırlayamadım) corsesten follow track a girip seçip yüklüyorum. Nasıl kullanacağım? Mesela Bluetooth açık mı olacak?
Birde yönlendirmeyi açtıktan sonra tamamladığımız lap i kaydedebiliyor muyuz? ya da kaydediyor mu?
Şimdiden teşekkürler.
Tekrar rotaya girince takibe devam eder. Sol tusla sayfalar arasinda dolasirsiniz. Follow trackin sayfalarindan biri rotadaki egimleri ve neresinde bulundugunuzu gosterir.Teşekkürler , son olarak rotadan çıkıp tekrar girince kendisi devam ediyor mu?
Birde track açıkken eğim gösteriyor mu?
merhaba
2.el bryton 530 aldım. settings adımından sensorleri cihaza tanıtamadım bir türlü. bu konuda yardım öneri , destek rica ediyorum
merhaba
2.el bryton 530 aldım. settings adımından sensorleri cihaza tanıtamadım bir türlü. bu konuda yardım öneri , destek rica ediyorum
Bryton 320 kullanıyorum fakat sürüş sırasında auto pause halindeyken sürüşü kaydetmeden cihazi kapayip tekrar açtığımda o sürüşü kaydetmis oluyor. Her seferinde yeniden kayit acmak yerine yarim kalan sürüşe devam etmenin bir yolu var mi ? Daha önce garmin 200 de bu şekilde devam edebiliyordum.