Scudo Sports

B'twin 560 mı yoksa 8.1 mi?

bu modeli bende duydum evet ama fiyatı beni aşıyor malesef. Bütçe olarak max 1500 tl var

Scudo
@smtkmhl Decathlon'da 26''ve 27.5 Btwin rockrider 540 onlara bakabilirsin

(link)

560 26 jant kullanan arkadaşların görüşlerini bekliyoruz.

Evet arkadaşlar bugün aldım bisikletimi , 20 km lik bi test sürüşü yaptım , genel olarak bisiklet gayet iyi,polonyada yaşadığım için bisikleti krakow/decathlondan aldım üstündeki vites sistemi ve maşa farklı , fiyat olarak 1800 tl ye aldım.Tek beğenmediğim yönü kadroda 2. bir suluk kafesi takılcak yer yok malesef ve biraz lastikleri bana çok kalın geldi , tabi uzun yıllar önceki bisikletimde 1.75 lastik kullandığım içindir, düz yolda gayet iyi hızlanıyo, ayrıca hafif bi bisiklet.Boyum 1.80 ve large tam oldu sürüş gayet rahat.Bir de fotoğraf çektim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: muratturan2121
Hayırlı olsun.26 jant 560 modeline oldukça benziyor.

Güncel!

(link)
560 26 jant modeli hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Alper Yiğitler
@muratturan2121

Dağ bisikletlerini hiç şık bulmam. Ya kaba bulurum veya uyumsuz renkler kümesi olarak görürüm; ama bunu çok beğendim ben ya hu, olsa seve seve binerim :) b'twin yeni modellerinde daha şık ve daha zarif kullanıyor bisiklet tasarımlarını; yol bisikletleri de dağ bisikletleri de öyle.

• Beğen
Güncel ! Yorumlarınızı bekliyorum.

(link)

Dostlar kaç gündür decatlonu arıyorum.Bu modelle ilgili net bir bilgi sahibi bir türlü olamadım.Gümrüğe takılmış diyende oldu,gelmesine imkan yok diyende oldu.Hatta 2 haftaya gelecek diyende oldu.Ne yapacağımı şaşırdım. :)

Güncel!

Diğer ülkelerde bu model satılmıyor gelir mi bilmiyorum.

• Beğen
@E2NT
Kendileri bile bilmiyor kardeşim.

(link)
Güncel! 560 rr kullanan arkadaşlar!
Güncel!

• Beğen
Tepkiler: E2NT
@muratturan2121

Rockrider 560 26" alabildiniz mi acaba? bu arada o bisikletin sanki benzer bileşenlerine 27.5 jant takarak RR 580 olarak 2500 tl fiyatla çıkartmışlar ben pek 26nın geleceğini düşünmüyorum açıkçası

Ben 27.5 olan aldım, XL kadro olarak 26 da vardı ben alırken Antalya Decathlon'da, onu da denedim. Bileşenler daha iyi biliyorsunuz kullanırken daha kaliteli olduğu hissiyatını frenler ve maşa'da hissetmiştim. Pedallar kilitli idi.
26nın kadrosu XL olduğundan ( bana L oluyor) 27.5 teker kullanmak istediğimden ve sram arka aktarıcı düşündüğümden 27.5 olanı aldım sanırım 1 ay önce.
memnunum bisikletimden.

27.5 ile ilgili yardımcı olabileceğim birşey varsa haberleşelim

Geri