Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin 700 Kask Görüşleri

therkut

Aktif Üye
Kayıt
3 Ağustos 2015
Mesaj
141
Tepki
131
Yaş
38
Şehir
Muğla/Köyceğiz
İsim
Erkut
Yeni başladığım için özellikle hayati olan her adımı sizlerin onayını alarak yapmak istiyorum. Biraz araştırdım markaları ama bir an önce kask gibi önemli bir ihtiyacımı karşılamak istiyorum. Fiyat/Performans açısından değerlendirmeniz nedir? Koruma anlamında yeterli midir? Ağırlıklı olarak şehir içi kullanıyorum. Önerilerin ve görüşleriniz benim için kıymetli.

(link)
 
Scudo
Bende var çene altı kayışları hem tasarım hemde malzeme kalitesi açısından tatmin edici değil ama genel itibariyle başarılı bir ürün. Hava kanalları yeterli, arkadaki klipsi ile kafayı daha iyi sarıyor yani sıfır alacaksan bu fiyata yeterli bir ürün ama üzerine biraz daha koyarak 2. el daha iyisini bulabilirsin bence ama parasını hak ediyor diyebilirim
 
  • Beğen
Tepkiler: therkut
Şöyle söyleyeyim fiyat konusunu, nuvo kartın %25 indirim kampanyası var. Onu kullanacağım ve kask 75TL ye maal olmuş olacak. Kayışı burada diktiririm mühim olan kaskın kalitesi
 
75 Tl ye gelecekse tereddüt etmeden alabilirsin bence kaliteli bir yapısı var kaskın tabi bakarak anlamak biraz zor esasında
 
  • Beğen
Tepkiler: therkut
Zıplayıveririm başka siteye o zaman. Millet kredi kartı mı çıkartacak bu sitenin keyfine. Hemen alternatif site ve kask bakıyorum o zaman.
 
@therkut linkteki modeli kullanıyorum, yapı olarak kaliteli duruyor güven veriyor ürünü tavsiye ederim. Beyaz renk görünüş olarak da gayet iyi. Ancak bütçeyi bi miktar daha artırabilirim derseniz arka çakarlı Cratoni kaskları öneririm. Hem sağlam hem de çakarlı olması gece sürüşleri için güvenli.
 
  • Beğen
Tepkiler: therkut
@C.Ozcan oralarda güvenilir görmediğim için tercih etmedim. Sizin önerebileceğiniz model ve satıcı var mmıdır?

@ilkerdogan güvenlik önce gelir hocam, fiyat çok abartı olmadığı sürece başka birşeylerden feragat edip kaska veririm. hangisini önerirseniz onu almaya çalışacağım. Önerdiğiniz kaskları inceliyorum hemen.
 
@therkut Cratoniyi bi araştırın derim o zaman, kask konusunda iyiler :)
 
btwin 700 kaskın arkadaki ayar kısmı çok sıkıntılı. 2 elini kullanmadan sıkıştırıp gevşetemiyorsunuz.
 
@ilkerdogan şu ürünü önerir misiniz?
(link)

115TL ye maal olacak tabi bu site banka kartı kabul ederse :)
 
Kali Chakra Plus modeline karar verdim. Buradaki mağazadan baktım çok hoşuma gitti. Kalite araştırmasından da başarıyla geçti. Pazartesi günü siparişi geçeceğim. Aliexpress de kasklara takılabilecek minik çakarlardan alıp kaska monte edip ışık sorununu çözeceğim. Yardımlarınız için teşekkürler.
 
@therkut evet linkteki ürün benim de düşündüğüm bi üründü.

Karar verdiğiniz kask da gayet güzel hayırlı olsun şimdiden :)
 
  • Beğen
Tepkiler: therkut
Yeni kaskım elime ulaştı :) http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/21/d7d3691531f2558d2322c70820aef322.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/08/21/ad03597d2db6231a7930169ff120bdfa.jpg

@ilkerdogan
 
Yeni kaskınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)
 
  • Beğen
Tepkiler: therkut
Öncelikle herkese iyi akşamlar.

Önümüzdeki günlerde alacağım şehir-tur bisikletim için kask bakıyorum. Bütçem ortalam 100-150 tl arasında.

(link)

Bu kask dikkatimi çekti. Şehir-tur kullanımına uygun mudur ? Başka önerileriniz varsa onları da benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

big_c33dcd44e6b14dc995ec5e40b506ee20.jpg
 
merhaba ben aşağıdaki ürünü aldım. dün deneme(yol: 35 km - ort. 23 km/s - çoğunlukla iniş ve hafif yağmurlu bir hava) yaptım. bana başarılı geldi. tekerden gelen su, çamur, vb. direk gözlüğe geldi. ama şimdi yorumları okudum paketten bir vizör çıkıyormuş. o öne takılabiliyor diyor. şu anda ürün sezon sonu olduğu için 135 den 100 tl ye inmiş durumda.

(link)
 
Geri