Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin 700 Kask Görüşleri

Bir süredir kullanıyorum fosforlu yeşil olanını, öneririm bu aralar da indirimdeyken kaçmayacak ürün. Süper görünüyor :D Rahat hem :D

Scudo
Decathlon kaskları raflarda açıkta tuttuğu için internetten değil gidip görerek alın derim. Kaskların hiçbiri kutuda saklanmıyor. Çizikler, lekeler, deformasyonlar birden seri sonu adını alıyor. Dikkat etmek lazım. Ben kask almaya gidip kaskların halini görünce vazgeçmiştim komple. İkinci el yazsalar tamam ama sıfır ürün daha iyi kondisyonda sunulmalı.

• Beğen
Tepkiler: Tuars07
M bedeni çok sık l bedeni bol oldu ama yinede l bedenini alıp kullandım genel olarak memnunum güzel havalanıyor görüntüsüde hoş ben beyaz olanını tavsiye ederim

Ağırliği ne kadar bide yol bisikleti kullanicisiyim uygun olurmu

Merhaba,

İlgili kaskın sarısından almıştım, internetten sipariş vermiştim. Olması gerektiği gibi, temiz ve sıfır ürün olarak geldi. Dün ilk kez kullandım, hafif ve rahat, güneş siperliği bana yeterli geldi. Hava alımı çok iyi. Tek sorun , ürün yorumlarında da bahsedildiği gibi, çene altı bağlantısının biraz zayıf hissettirmesi. Genel olarak memnun kaldım.

@BerkEvren belirttiği gibi gidip görün kaskı öyle alın ben raflarda duran kasklarda bile kopuk parçalar vardı çizik olanlar vardı bende btwin 700 kullanıyorum kayışın ayarı biraz zor ve arkasındaki ayarı bisikleti sürerken yapmak zor oluyor ama fiyat performansı uygun bir ürün tavsiye ederim

Bende btwin 700 beyaz olanı bugün aldım. M beden kafama yanlardan biraz baskı uyguluyor. Bu normal midir? Ilk defa kask kullanacağım. Kafamı ölçtüğümde 56-57 cm geliyor. Bu kaskın da boyutu 52-57 cm. Çok kararsız kaldım L bedeni büyük mü gelir acaba? Birde bana vizör gelmedi normalde geliyor mu?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@SinanAktas ,bir beden buyugunu almaniz iyi olur.uzun suruslerde sakaklardaki baskı rahatsiz eder.Soguk havalarda kask alti bere,sicak havalarda buff,sapka vb. gibi urunlerle kullanamazsiniz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: SinanAktas
Decathlonun bütün kasklarını kullandım açıkcası küçük kazalarda etkili ama daha fazla önermem şuan 700 modelini yapıştırdım öyle kullanıyorum. Arabaya çarpmıştım kafam kaputa girmişti kırıldı . Kask ve giro alacağım bence 1 kere alıyoruz kask iyi birşey olmalı . Decathlonun bir çok ürününü seviyorum ama kaskını değil.

100 modelini aldim..hani su kafayi sıkma zimbirtisi olmayandan..m beden tercih ettim..kafa capim 54 cm.56 ya kadar destekliyormus..yani kemeri felan iyi ayarlayinca kafamda guzel duruyor,,hareket etmiyor..700 olanida inceledim guzel bir kask..alinabilir..hemde 100.lira daha ne olsun.

• Beğen
Geçenlerde aldım ancak kaskın içindeki kafayı tutan iskeletin bağlantı yeri durduk yere yerinden çıktı geri taktım ama bi kaza anında ne kadar güvenilir bilemiyorum belki kafandan fırlayabilir

Kayış ayarlama özürlüsü bana işkence yapıyor btwin 700.

Btwin 700 öyleyse
(link)
Bu nasıldır? Yarın değişiklik yapacağım Decatlonda

Maksat kasksız sürüş yapmamaksa ilk başlarda idare eder. Sadece gezinti turları için de yeterli fakat bir süre sonra daha kaliteli bir kask ihtiyacı hissediyorsunuz.

Ayarlama mekanizmaları da çok kaliteli değil ve ayarı her seferinde bozuluyor. Sonuç olarak bakarsak 120-130 liralık bir ürün, 5-6 kat değerindeki ürünler ile karşılaştırmamak lazım.

• Beğen
@bozcaa

merhaba ilk aldığımda iyi gibiydi. sonrasında ayarı bozuldu ne oldu anlamadım. şimdi büyük gibi geliyor. ama özellikle bere, vb. birşey alttan giyildiğinde daha uygun olur diye de aklımdan geçiyor şu anda. Hatunun zorlamasıyla yeterince deneyemeden almıştım. şimdi keşke decathlon da denedikten sonra netten medium unu alsaydım diyorum. aslında m da alıp bere filan takmadığımda kullanabilirim. kışın da bere takıp üstüne giyilebilir.

İskenderun un sıcağını bilen bilir. Güneş in altında sürdük geçenlerde. kollar filan kıpkırmızı yandı. fakat kask hem güneşten korudu hem de iyi hava aldı.

• Beğen
Tepkiler: avare_gezgin
İndirimden bu kaskı aldım.
Yaklaşık bir ay önce talihsiz bir kaza geçirdim.
Yandan bir araç çarptı. Sırtüstü sert bir şekilde asfalta düştüm.
Kalçamı ve kafamı çarptım. Kask çatladı.
Kask olmasaydı nasıl bir durumda olacağımı düşünmek bile istemiyorum.
700 yerine başka bir kaskla belki daha az sorunla bu durumu atlatabilirdim.
Yaşadığım bu talihsiz durumda kafatasımı koruduğunu gördüğüm kasktan memnunum.

@salih67 kask konusunda en güzel inceleme bunlar oluyor. Esas görevini yerine getirip getirmediği. Ancak bu konuda paylaşılan tecrübe bulmak zor oluyor. Konfor, ayar, ağırlık ikinci planda. Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@ysf.ozt
Bence uygun hava delikleri güzel hepimiz böyle kullanıyoruz turda şehirde

Benim kaskta ki en büyük problemim kafamın aşırı terlemesi, acaba bu ürünün performansı nasıl ya da ne önerirsiniz?

Bugün beyaz btwin 700 ü bununla değiştirdim. Bisikletimin rengine uyduğu içinde kask çok hoşuma gitti. Ayrıca dağ bisikleti kaskları diğer kasklara göre daha geniş. M boyda 59 cm e kadar destekliyor. Yol kaskında bu 56 cm idi.
4ed3e8ac8b8b02b2549588556d869717.jpg

Geri