Decathlon görece ucuz ürünlerde bu tür açıklamalar yapıyor nedense. Ama yabancı forumlarda dahil çok yer okudum, kimsenin kayda değer sıkıntı yaşadığını görmedim. Tabii ki her gün çok uzun turlara gelecek bir bisiklet değil çünkü doğasında bu yok. Yine de her gün kullanıma gayet gelir diye düşünüyorum. Yeni serinin bu ayın sonunda geleceğini öğrendim Fransa'daki merkezden.
Verilen boylar dahon için konuşuyorum, sürücü boyu. Btwinde de aynı olcağını tahmin ediyorum.Sele boyunun 1.80 lere çıkması da pek mümkün değil. Denemeden almayın derim. 1.90 boy için her katlanır uygun olmayacaktır.
Merhaba arkadaşlar. Bende bu bisikleti almayı düşünüyorum. Hem fiyat olarak hem de yer sıkıntım olduğu için bu bisiklet çok mantıklı geldi. Sadece hafta içi birkaç akşam en fazla 30-40 dk, hafta sonu da 1'er saat kullanabilirim. Yalnız kilom 95. Birde sırt çantası alırsam yanıma sıkıntı olur mu? 5 sene garantiyi çıkartsa yeter.
Normal fiyatı yok. Bu seri üretilmiyor artık. Yeni modelleri var dechatlonda. Fakat onunda stokları bitmiş. İnternet de bunun aynı özellikteki yeni modeli 720 tl olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Yeni modeli alü. kadro bu çelik. Fakat ağırlık olarak pek bi farkı yok. Sağlam bisiklet olduğu için alınabilir fakat menteşeleri ve kadronun çok yıpranmamış olması önemlidir.