Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

btwin count 14

@ArdaE
Daha önceki mesajımda söylediğim gibi PC'ye bağlayıp sürüş bilgilerimi aktarıyorum. Telefon olarak Samsung S3 kullanıyorum, Count 14'ü bununla baglayabilir miyim?

Scudo
Sigma 16.12 sts yi çok düşündüm ancak fiyattan dolayı count 8 aldım.
Eylülde almıştım ilk zaman yapmıyordu ama sonradan ilk hareket ettiğimde uyanmamaya başladı. Biniyorsun bisiklete ilerliyorsun ilerliyorsun neden sonra bakıyorsun saate başlamamış sinir oluyorsun.
Sonra basıyosun bir tuşuna başlıyor çalışmaya.
Kalitenin yeri başka tereddütsüz Sigma tavsiye ederim zira şehir bisikletimde Sigma 5.12 kablolu modelini kullaniyorum çok memnunum.

Bence de count 4 almayın, bütçeniz varsa 12 yi alın yoksa da 8'i alın sorun olmaz bende 8 var ve her işimi görüyor

Paylaştıgım linkte 34dolar + kargo ile tr deki fiyata geliyo ama oradan birisini bulabilirsek müthiş olacak

@Yusuf Kemal EREN

Valla kardeşim aynen dediğin gibi olacak sanırım

@Kaan.Özçelik

Ben S4 kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamıyorum. S3'de de ANT+ desteği vardı bildiğim kadarıyla ama emin değilim. ANT+ radio service diye bir uygulama var, onunla bir test et istersen. Endomondo ve Strava telefonun destekliyorsa direkt ANT+ verilerini alabiliyor.

Bu arada Count 14'ün sensörü ANT+, yani verileri Count 14'ün ana ünitesinden değil sensörden alıyor telefonun. Misal ben garmin forerunner saatim geldiğinden beri ana üniteyi kullanmıyorum fazla. Tam tersi de geçerli tabi. Teoride başka ANT+ sensörleri ile de ana üniteyi kullanabilirsin.
Yine de 170 lira biraz pahalı olmuş bence.

Valla şu telefonu km saat ile eşleştirme konusuna kafam basmıyo belkide telim böyle bir özellik vardir nokia lumia 1320 kullanıyorum cycle tracks gps programı var ama demek nasip olmadı

@çağatay_çankaya
Keşke bilen bir arkadaş detaylarıyla anlatsa.

@Kaan.Özçelik

Sen hangi telefonu kullanıyorsun kaan

Cycle tracks gpsi çozdum. Strava ile sekronizasyona sadece 3.99₺ istiyor sizce nasıl olur hızı gpsten duştugu için anlık durma hızlanmalar gecikmeli oluyor

Geri