Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Btwin Count 8 Kablosuz Bisiklet Sayacı Çalışmıyor

@Guney1907 pilden eminseniz sorun mesafededir. Belli bir mesafeden sonra bağlantı kopuyor. Pil zayıflayınca mesafe de azalıyor olabilir.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
2. el bir Btwin count 8 aldım.Okumadığım yorum, seyretmediğim video denemediğim yöntem kalmadı çalıştıramadım.Müşteri hizmetleri de faturası olmadığı için yardımcı olamam dedi.Gösterge çalışıyor.Piller sıfır ve yeşil yanıyor.Ama ne kadar yakınlaştırsam da birbirini görmüyor. mıknatıs okuyucuda kopuk bir yer mi var acaba içini açayım dedim,çok sağlam açamadım.Acaba sadece mıknatıs okuyucusunu değiştirsem çalışırmı? Bu hususda fikir, tecrübe ve yardımlarınızı talep ediyorum.

bence surtene kadar yaklaştırın ve götergeyi sayacın yanına yaklaştırıp deneyin

• Beğen
Tepkiler: fedbil
@cube gtx sürtüyor, çarpıyor elimde yaparak da hepsini denedim. göstergeyi de yanına getirdim.Bir hareket yok.

@cube gtx sürtüyor, çarpıyor elimde yaparak da hepsini denedim. göstergeyi de yanına getirdim.Bir hareket yok.

Alıcıdan, mıknatıs yanından geçtikçe tik tik sesi geliyor mu peki ?

• Beğen
@Şafak Başlar Hayır yok öyle bir ses. MIknatıs okuyucuyu sallayınca içinden çok hafif bir ses geliyor.

Mıknatısı yaklaştırdığın yüzün tersine yaklaştırın benimkisin tersinde görüyo mıknatısı

• Beğen
Valla mıknatısı sürtmediğim 1mm2 si kalmadı aletin.

Arkadaslar hortlatiyorum ama bugun count 8 aldim ancak ekrana km/h falan gelmiyor cihaz calisiyor ama 00.0 falan oluyor gosterge olcum yapmiyor sadece saat calisiyor
c7cbeb412b84e30bc1a63c05253d2b29.jpg

b99ab324de682a84d5b46e0c293987d4.jpg

Hersey dogru gozukuyor miknatisla arasi oldukca yakin resim aldatmasinn olcum yapmamasinin sebebi ne olabilir? Degismeye mi versem acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@sinanarmy

Sensörün resmini alabilir miyim

Senrösün Pilini çıkartıp takmayı denedin mi içinde korumalık olabiliyor da

Denemedim bi deniyim pili cikartip takmayi

@Pamuk

Pili cikartip taktim sorun yoktu max hiz yaziyor mesela ama anlik km/h hep 00 tepkisiz oluyor ust taraf

@sinanarmy

Max hız yazıyor anlık hız sıfırda kalıyorsa yazılımsal sıkıntısı olabilir yada mıknatıs uzakta kalmıştır mıknatısı çıkartıp elinle sensörün etrafında sürte sürte hızlıca 20-30 tur attırsana bi gözün km saatinde olsun ama 5mm den fazlasını algılamıyordu galiba birde orada bir tuş görüyorum ona basılı tutunca ne oluyor :D

@Pamuk

O tus pil gostergesi basinca yesil yaniyor kirmizi yaniyorsa bitiyor demek sanirim bi deniyim bakalim o da olmazda dechatlon yolu gozukur

@İhsan Soykan
şöyle ki bu alet basit bir sayıcı ve saydığı sayıyı içinde tekerlek çapı ile çarpıp hız/mesafe değerlerini veriyor. içinde bulunan manyetik kontak devreyi açıp kapatarak sayım yapıyor. eğer siz mıknatısı göbeğe çok yakın takarsanız bu açma kapama durumu çok hızlı olacağından sayıcının içindeki küçük mcu bu hesaplamaları zamanında yapamadığından ve sayı bilgisini tam alamadığından hata veriyor.

Geri